Ediție specială pentru McLaren 750S: vopsea exclusivă cu efect de tranziție

de Tiberiu Safta
Joi, 03.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a lansat o ediție specială pentru modelul său de performanță 750S. Noua ediție se numește Spectrum Theme by MSO și aduce o vopsea albastră specială care include un efect de tranziție exclusiv.

Constructorul britanic de mașini de performanță a lansat noua ediție specială McLaren 750S Spectrum Theme by MSO. Față de versiunea obișnuită, noua ediție specială aduce o vopsea albastră exclusivă, care conține un efect de tranziție special, aplicat în părțile laterale.

Așa cum reiese din nume, noua ediție a fost creată de către MSO, divizia de personalizare a mărcii. Pentru a obține efectul vizual, vopseaua în sine conține nu mai puțin de 7 nuanțe de albastru diferite. Astfel, modelul este mai deschis la culoare în partea din față și mai închis în partea din spate, iar tranziția culorii se poate vedea în părțile laterale.

Alături de această vopsea, McLaren intenționează să ofere și astfel de exemplare vopsite în portocaliu și în gri. Și acestea vor primi același efect vizual cu 7 nuanțe diferite ale aceleiași culori. Nu în ultimul rând, partea inferioară a eleronului din spate poate fi vopsită într-o culoare separată de nuanțele caroseriei.

La nivel tehnic, noua ediție specială este neschimbată față un McLaren 750S obișnuit.

Reamintim că sub capota modelului de performanță se află un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri care dezvoltă 750 de cai putere. Varianta cu plafon fix are nevoie de numai 2.8 secunde pentru a atinge 100 de km/h, iar viteza maximă este de 332 de km/h.

via McLaren

Comentarii (1)

  • un V8 bi-turbo împuţit care poluează în draci


    Vreţi ceva frumos, uite ce face o Tesla faţă de cele mai rapide motociclete termice

    https://youtu.be/nd-2AS2WjCY
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru