Ediție specială pentru titlurile din Campionatul Mondial de Turisme: Polestar lansează S60 și V60 Performance World Champion Edition

de Cornel Șocariciu
Marti, 05.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a lansat ediția specială Performance World Champion Edition pentru S60 și V60. Versiunea a fost gândită pentru a sărbători titlurile obținute în Campionatul Mondial de Turisme.

Weekend-ul trecut, Thed Bjork a câștigat Campionatul Mondial de Turisme la volanul unui Volvo S60 Polestar TC1. Tot în cadrul acestei ultime etape, Polestar Cyan Racing și-a adjudecat titlul pe echipe. Pentru a celebra victoriile din Mondialul de Turisme, Polestar a pregătit ediții speciale pentru S60 și V60.

Astfel, cei pasionați pot comanda noile Volvo S60 și V60 Polestar Performance World Champion Edition. Versiunile pot fi comandate cu motorizările D4, D5, T5 sau T6 și dispun de toate elementele oferite până acum în cadrul programului Polestar Performance Parts.

Altfel spus, cele două modele sunt echipate cu jante speciale cu diametrul de 19 inch, anvelope de performanță, un sistem de evacuare modificat, filtru de aer sport și suspensii modificate. La nivel exterior, clienții vor mai găsi un spoiler spate modificat. Indiferent de motorizarea aleasă, Polestar spune că propulsoarele vin cu 10 CP și 50 Nm mai mult față de versiunile standard. În același timp, răspunsul accelerației a fost și el îmbunătățit.

Noile Volvo S60 și V60 Polestar Performance Wolrd Champion Edition sunt deja disponibile pentru comandă.

Comentarii (1)

  • sunt necesare totusi niste mici precizari, pt ca nu toata lumea cunoastea oferta volvo in mare detaliu
    ceea ce tocmai s-a lansat nu este o editie speciala a S si V 60 Polestar, care are un singur motor pe benzina de 367 de cai, ci sunt editii speciale ale modelelor de baza S si V60 care echipate cu motoarele listate de AM poti opta pt un pachet polestar, ca atunci cand configurezi un BMW si bifezi un pachet M, ceea ce nu inseamna ca iti cumperi un M3 , ci ai un BMW seria 3 ordinar care in plus are un pachet M.
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru