Electrificare cu reduceri de costuri: Jaguar Land Rover va concedia 2.000 de angajați la nivel global

de Paul Cosma
Joi, 18.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar Land Rover a anunțat că va renunța la 2.000 de angajați la nivel global, după ce în această săptămână a dezvăluit că toate modelele din portofoliu vor avea cel puțin o versiune electrică până în 2030.

Jaguar Land Rover a prezentat pe 15 februarie o nouă strategie la nivel de grup, cea mai importantă noutate fiind transformarea Jaguar într-un brand 100% electric începând cu 2025. 

La doar câteva zile de la acel moment, britanicii anunță că întreaga companie va fi evaluată, iar 2.000 de angajați își vor pierde locurile de muncă. 

“În prezent are loc o evaluare completă a organizaţiei Jaguar Land Rover. Anticipăm o reducere netă a forţei de muncă salarizate la nivel global de aproximativ 2.000 de persoane, în următorul an financiar,” au transmis oficialii JLR. 

Potrivit companiei, această evaluare nu va avea impact asupra angajaţilor din activităţile de producţie. 

Proprietarul JLR, Tata Motors, a anunțat luna trecută că este îngrijorat de criza globală de semiconductori și de problemele de aprovizionare declanșate de Brexit, cu toate că vânzările își revin, iar producția nu a fost afectată.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Cea mai cruntă iluzie posibilă în zilele noastre este aceea că progresismul “va asigura prosperitate pentru toţi cetăţenii”…

    De fapt, va fi întreţinută în continuare flacăra consumerismului în ochii prostimii planetare, dar, totodată, baza materială a lumii va încăpea tot mai accentuat pe mâinile maeştrilor emolari (astfel încât sclavilor să li se dea “cu pipeta” mijloacele vitale, doar cât să supravieţuiască, să se târască de la o zi la alta, INDEPENDENT de aptitudinile, eforturile şi meritele lor; a se citi: constatabile fără echivoc! – axiomatic, stăpânul străin al economiilor ţărilor încadrate samavolnic la “viteza a doua” calculează strict, în funcţie de to¬ţi factorii favorabili lui, pe care îi corelează cu succes, valoarea salariilor acordate fraierilor locali din subordine).

    Surprinzător sau nu, chiar şi în ţările “superdezvoltate” (ah, da, uitasem: nu atât liberale, cât salvgardate de pacostea “iliberalismului” de tip maghiaro-polonez), sforarii din umbră se văd nevoiţi să-şi pună tot mai mult şi tot mai des problema aplicării aceloraşi reguli (dinadins austere) pentru autohtonii de rând, precum se pretează în voie cu zombii din Est…De ce? Unu la mână: fiindcă au observat limpede (deşi puteau bănui întotdeauna…) că o putere de cumpărare ridicată a cetăţenilor obişnuiţi le insuflă acestora din urmă şi…forţă (funcţionalitate) mintală, adică devin reticenţi şi chiar recalcitranţi la tentativele oficiale de a-i controla în manieră securistică. Şi doi la mână: a nu ataca drepturile şi libertăţile fundamentale înseamnă a permite înflorirea…”extremei drepte” (AfD – principalul şi cel mai capabil reprezentant).

    Una peste alta, umilirea civilizaţiei europene (precizarea punctelor cardinale şi, implicit, a trăsăturilor ideologice nu este necesară!), clocită, cu bătaie seculară, de pionierii Illuminati şi apoi adusă la apogeu de înverşunata Şcoală de la Frankfurt presupune aşezarea bomboanei pe colivă, recte stimularea şi accelerarea “potenţialului latent” al naţiunilor “promiţătoare”, în principal din Peninsula Arabică şi din Extremul Orient! Sintetizând (ca să-i dăm dreptate lui @PMC) : se produce exportul de bunăstare către alte zări decât cele tradiţionale!
    Astfel, inevitabil, va veni şi vremea “uimitoare” (anticipată, totuşi, de cei isteţi) când un rupt în fund vestic nu se va deosebi cu nimic de un rupt în fund estic…Dar papagalii de la noi, intoxicaţi de Propaganda socialist-milenaristă, nu vor prididi să uzeze de clişeele ultrabătătorite “comuniştii” şi/sau “putiniştii” împotriva “duşmanilor poporului Global”, în definitiv împotriva oricui ar “îndrăzni” ori să le explice în mod politicos, ori să-i smulgă de-a dreptul din bula lor psihologică maximum confortabilă…În care – nu râdeţi! – ei se simt…”cei mai liberi oameni din lume”.
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru