Elon Musk: Sperăm ca livrările lui Cybertruck să înceapă la mijlocul lui 2023

de Tiberiu Safta
Vineri, 22.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk, șeful Tesla, are speranța că livrările viitorului pick-up electric Cybertruck vor începe la mijlocul anului viitor. Inițial, Cybertruck trebuia să fie lansat în 2021, însă mai multe probleme logistice au amânat în mai multe rânduri lansarea pe piață a controversatului model.

Tesla Cybertruck este, cu siguranță, cel mai controversat model al mărcii americane și chiar cel mai controversat model din ultimii 3 ani. Conceptul camionetei electrice a fost prezentat pentru prima dată în 2019, urmând ca acesta să intre în producție în 2021, așa cum era planificat.

Însă, din cauza pandemiei de COVID-19 și a problemelor de aprovizionare, debutul producției lui Cybertruck a fost amânat în mai multe rânduri. Acum, este de așteptat ca producția camionetei electrice să înceapă în 2023, așa cum speră chiar și Elon Musk, CEO-ul companiei.

În cadrul unei sesiuni Q&A online, Musk a fost întrebat când va deveni disponibil noul Cybertruck, o întrebare care a primit peste 7500 de voturi. „Sperăm să începem să le livrăm la mijlocul anului viitor”, a răspuns acesta.

Ca urmare a problemelor menționate anterior, Tesla a rămas în urmă în segmentul camionetelor electrice față de rivalii săi. Cei mai importanți rivali pentru Cybertruck, adică Ford F-150 Lightning, Rivian R1T și GMC Hummer EV, au fost deja lansați.

Tesla Cybertruck va fi produs la uzina Giga Texas din Statele Unite.

via Carscoops

Comentarii (3)

  • Un început promiţător dar mrs Elon Musk începe să dea rateuri

    Ba că bitcoin e bun, dar a vândut 75% din ce are, ba Cybertruck îl fac repede, ba cumpără Twitter,....
    Ba că are deja 2 copii cu o directoare Tesla, de care nici soţia lui nu ştia,...

    Cam cu minciuna în ultima vreme...

    Vai de capul lui. Trist.
    4 2
  • Sperăm că lumea să înceapă să vadă cine e elon musk de fapt...
    3 0
  • cine e Elon Musk? Se pare tu ca stii mai Nsrei. Spune-ne si noua.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru