Estetică revizuită: Fiat Tipo poate fi comandat în versiunea S-Design

de Cornel Șocariciu
Marti, 19.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a deschis lista de comenzi pentru Tipo S-Design. Versiunea oferă modificări de exterior, îmbunătățiri la interior și motorizări cunoscute.

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Fiat a sărbătorit 60 de ani de la debutul primei generații 500. Italienii au adus o ediție specială a modelului de oraș, dar au lansat și linia estetică S-Design, aceasta fiind disponibilă pe 500X și Tipo.

Acum, oficialii Fiat ne anunță că au deschis lista de comenzi pentru Tipo S-Design. Versiunea este disponibilă și pe varianta de caroserie break și oferă modificări estetice, dar și ceva îmbunătățiri la nivelul habitaclului.

Caroseria lui Fiat Tipo S-Design poate fi comandată în cinci nuanțe: Metropoli Grey, Cinema Black, Amore Red, Gelato White și Colosseo Grey. Grila frontală și capacele oglinzilor vin într-un finisaj special, iar jantele de 18 inch au și ele un design nou. De asemenea, Fiat introduce pe versiunea Tipo S-Design și blocuri optice Bi-Xenon.

Interiorul versiunii S-Design este oferit cu tapițerie mixtă (piele-material textil), iar consola centrală este dominată de ecranul de 7 inch. Sistemul de infotainment oferit de Fiat este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Fiat Tipo S-Design poate fi comandat fie cu motorul de 1.4 litri benzină de 120 de cai, fie cu cel de 1.6 litri diesel de 120 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru