Facelift pentru Kia EV6: baterie de 84 kWh și parte frontală revizuită

de Alexandru Monenciu
Marti, 14.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Modelul cu zero emisii Kia EV6 tocmai a primit un facelift. Pe lista noutăților regăsim o parte frontală revizuită, dar și o baterie mai mare, de 84 kWh.

Kia EV6 a debutat în urmă cu trei ani și de atunci a fost comercializată în peste 210.000 de exemplare. Acum a primit un facelift și, odată cu el, numeroase îmbunătățiri care să mențină clienții interesați.

Noul EV6 facelift a debutat în Coreea de Sud cu o parte frontală revizuită, în special la nivelul farurilor și a spoiler-ului de protecție. Mai departe, avem jante noi cu diametrul de 19 și 20 de inch.

Trecem la interior, acolo unde coreenii au revizuit ansamblul curbat care integrează instrumentarul de bord digital și display-ul central al sistemului multimedia. Volanul a primit și el câteva îmbunătățiri. Lista continuă cu o oglindă retrovizoare digitală, actualizări over-the-air și conexiune wireless Apple CarPlay și Android Auto (standard).

În ceea ce privește îmbunătățirile de ordin tehnic, Kia a renunțat la bateria de 77.4 kWh, iar în locul ei a instalat un acumulator de 84 kWh. Potrivit reprezentanților companiei, autonomia versiunii cu roți motrice spate a crescut la 494 de kilometri, de la 475 de kilometri (în Coreea).

Mai mult, bateria poate fi încărcată rapid cu până la 350 kW, caz în caz repriza 10-80% durează 18 minute.

Nu în ultimul rând, Kia EV6 facelift a primit amortizoare revizuite, motoarele electrice sunt acum mai silențioase, iar caroseria este mai rigidă, pentru un plus de siguranță.

Noua Kia EV6 facelift va debuta pe piața din Coreea de Sud luna viitoare.

Marca asiatică nu a publicat informații despre modelul comercializat pe celelalte piețe.

via Motor1

Comentarii (6)

  • deputy
    urata in opinia mea. spatele este horror. acum si fata...over design!
    11 7
  • Cătălin
    Opinia mea că este un face lift foarte reușit iar cu jantele de 20 arata betooon! Materiale la interior la zeci de ani lumina în fața Dusterului, coșmarul vieții mele.
    3 3
  • Ciprian
    @Catalin si pretul e la ani lumina, fata de Duster.
    3 1
  • luci popa
    Fan electrice,dar sunt prea scumpe.Daca ar fi in jur de 30k as lua una.
    0 0
  • Nu zice cat e utilizabil din aia 84. La Ioniq5 utilizabili sunt 68 din 77. Ceea ce e jalnic... Asa se explica si autonomiile mici. Real la Ioniq5 e sub 300 de km la folosire normala.
    0 0
  • Banditos
    Cum sa fie 30.000? Exceptand autonomia, termice mai slabe (putere, dimensiuni, materiale) depasesc 30.000!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru