Faceți cunoștință cu Jet Car, un Corvette care merge pe apă

de Tiberiu Safta
Vineri, 30.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O companie americană a creat un skijet ceva mai special. Acesta se numește Jet Car și are o caroserie desenată în forma celebrului Chevrolet Corvette C7. Skijet-ul poate fi închiriat pentru 350 de dolari pe oră sau poate fi cumpărat.

De regulă, nu scriem articole despre skijet-uri, însă acest model produs de o companie din Statele Unite ne-a atras atenția. Vehiculul se numește Jet Car și are o caroserie desenată în forma unui Chevrolet Corvette de generație anterioară. Trebuie să amintim că acest vehicul nu este amfibiu, deoarece acesta funcționează doar pe apă.

Jet Car poate acomoda două persoane și cântărește 544 de kilograme. Motorul de 1.8 litri, de proveniență Yamaha, îl ajută pe Jet Car să atingă o viteză maximă de 105 km/h. Skijet-ul vine echipat și cu o serie de dotări, precum: lumini de navigație, ștergătoare, radio Bluetooth și boxe premium de 6 inch.

Noul Jet Car poate fi închiriat sau cumpărat. Valoarea chiriei este de 350 de dolari pe oră, cu condiția ca vehiculul să fie utilizat minim o oră. Cei care vor să cumpere Jet Car vor plăti între 46.000 și 55.000 de dolari. Clienții vor trebui, mai întâi, să plîtească un avans în valoare de 500 de dolari.

via Motor1

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    interesant. dar e si electrica? varianta cu acoperis e submarin?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru