Ferrari 488 GTO: primul teaser oficial cu modelul ce promite 700 de cai putere

de Petre Barac
Miercuri, 14.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari pregătește o variantă mai sportivă pentru 488 GTB și a lansat primul teaser oficial cu modelul ce ar urma să primească numele de GTO și să beneficieze de 700 CP.

Pe lângă informațiile despre un viitor supercar electric, dar și despre un FUV (Ferrari Utility Vehicle), oficialii Căluțului Cabrat lucrează în prezent și la o variantă mult mai sportivă pentru modelul 488 GTB.

Ferrari a lansat primul teaser oficial cu mașina ce ar urma să poarte numele de 488 GTO și să fie expusă în premieră la Salonul Auto de la Geneva.

Noul model va folosi motorul V8 de 3.9 litri de pe 488, dar cu unele modificări prin care puterea va ajunge la circa 700 de cai.

În același timp, Ferrari promite implementarea unor elemente de caroserie din fibră de carbon, precum și eliminarea anumitor accesorii din interior care să aducă performanțe mult mai bune pe circuit.

 

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru