Ferrari nu glumește: viitorul crossover o să arate și o să ruleze asemeni unui Ferrari

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Marti, 16.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Ferrari spun că viitorul crossover produs de marca din Maranello o să arate și o să ruleze asemeni unui Ferrari. Modelul poartă numele de cod FX16 și ar putea avea și o versiune cu sistem hibrid de propulsie.

În ciuda faptului că oficialii Ferrari au declarat de foarte multe ori că nu vom vedea un crossover care să poarte sigla constructorului din Maranello, iată că lucrurile s-au întors complet.

Dintr-un interviu acordat de Sergio Marchionne, președintele Ferrari și CEO-ul Fiat-Chrysler, aflăm că oficialii Ferrari nu au glumit când au spus că au în plan lansarea unui crossover. Mai mult, reprezentanții companiei confirmă faptul că viitorul produs o să fie unul demn de sigla Ferrari.

"O să arate așa cum trebuie să arate un FUV (Ferrari Utility Vehicle). În plus, trebuie să ruleze asemeni unui Ferrari", a declarat oficialul constructorului italian.

Viitorul FUV poartă numele de cod FX16 și ar urma să folosească platforma viitorului Ferrari GTC4Lusso. Zvonurile spun că pe anumite piețe am putea vedea și o versiune cu sistem hibrid de propulsie.

Viitorul crossover Ferrari face parte din planurile producătorului italian pentru următorii cinci ani. Italienii vor să-și dubleze profitul până în 2022, iar un crossover ar deveni un jucător important în stabilirea acestei sarcini.

Via | AutoExpress

Comentarii (4)

  • Vreau Ferrari Suv Diesel!
    5 2
  • Scrooge
    Vreau oferta !
    1 1
  • Prost nume de cod ..... Stiti ce masina mai are numele asta de cod?
    0 0
  • Si mai documentati-va ... Numele de cod este F16X , nu FX16
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru