SUV Ferrari

Marti, 29 Noiembrie 2022 | Industrie

Ferrari oprește comenzile pentru Purosangue. Lista de așteptare se întinde pe următorii 2 ani

Ferrari a fost nevoită să oprească temporar comenzile pentru noul SUV de performanță Purosangue. Datorită cererii foarte mari pentru primul SUV al mărcii italiene, lista de așteptare se întinde pe următorii 2 ani.
Marti, 13 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Ferrari Purosangue: primul SUV Ferrari costă 390.000 de euro

Ferrari a dezvăluit oficial noul Purosangue, primul SUV din istoria mărcii de la Maranello. Noul model este cel mai puternic SUV de serie din lume, mulțumită unui motor V12 de 725 de cai putere. Pe lângă asta, Purosangue este primul model Ferrari cu 4 portiere și cu 4 locuri.
Joi, 16 Iunie 2022 | Modele noi

Ferrari confirmă luna lansării SUV-ului Purosangue. Va avea un motor V12

Ferrari a confirmat, oficial, luna lansării primului său SUV din istorie, Purosangue. Noul model va fi dezvăluit în septembrie și, așa cum a fost confirmat anterior, va avea un motor V12 aspirat natural.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Modele noi

Video. Unul dintre prototipurile viitorului SUV Ferrari, spionat în timpul testelor: modelul va fi prezentat în 2021

Unul dintre prototipurile viitorul Ferrari Purosangue a fost surprins în timpul testelor din Maranello. SUV-ul constructorului italian ar urma să fie prezentat în a doua parte a anului viitor.
Marti, 01 Septembrie 2020 | General

Ferrari a încheiat producția lui GTC4Lusso: modelul cu patru locuri îi face loc în gamă viitorului SUV Purosangue

Ferrari a decis să încheie producția versiunilor GTC4Lusso și GTC4Lusso T. Rolul modelului cu patru locuri din oferta producătorului italian ar urma să fie preluat de viitorul SUV Purosangue.
Luni, 23 Decembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul SUV Ferrari: modelul va fi prezentat în 2021 și va avea la bază platforma noului coupe Ferrari Roma

Ferrari Purosangue va fi primul SUV dezvoltat de producătorul italian. Modelul va fi prezentat în 2021 și, conform surselor, ar putea fi echipat cu un sistem plug-in hybrid de propulsie.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Modele noi

Ferrari oferă detalii despre primul său SUV din istorie: va fi produs pe o nouă platformă și ar putea primi o versiune plug-in hybrid

SUV-ul pregătit de Ferrari pentru anul 2022 va fi construit pe o platformă dedicată care va putea utiliza inclusiv motoare V12 și sisteme plug-in hybrid.
Luni, 05 August 2019 | Modele noi

Ferrari va prezenta două modele noi în luna septembrie: unul dintre ele ar putea fi primul SUV din istoria mărcii

Ferrari a confirmat că va lansa două modele noi în luna septembrie în cadrul unui eveniment care va avea loc pe circuitul de la Fiorano. Unul dintre cele două modele ar putea fi SUV-ul Purosangue.
Marti, 23 Iulie 2019 | Modele noi

Ferrari va extinde gama de modele: "Aceasta este strategia pentru a crește vânzările fără să mărim producția modelelor"

Ferrari va extinde semnificativ gama de modele cu scopul de a crește vânzările anuale fără să mărească producția fiecărui model din gamă. Prin această strategie, italienii vor păstra caracterul exclusiv al modelelor.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Ferrari va lansa un sistem hibrid de propulsie în 2019: viitorul SUV ar putea deveni primul model din gamă cu o astfel de opțiune

Ferrari confirmă lansarea unui sistem hibrid de propulsie. Tehnologia va debuta în 2019 și, cel mai probabil, viitorul SUV va deveni primul model din gamă cu o astfel de opțiune.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Modele noi

Ferrari nu glumește: viitorul crossover o să arate și o să ruleze asemeni unui Ferrari

Oficialii Ferrari spun că viitorul crossover produs de marca din Maranello o să arate și o să ruleze asemeni unui Ferrari. Modelul poartă numele de cod FX16 și ar putea avea și o versiune cu sistem hibrid de propulsie.
Marti, 10 Octombrie 2017 | Modele noi

Ferrari confirmă dezvoltarea unui SUV: "Suntem foarte hotărâți să extindem gama de modele"

Ferrari a confirmat că va dezvolta un SUV pentru a crește vânzările mărcii, însă producția va fi limitată și va fi stabilită în următorii doi ani și jumătate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 09 Iulie 2017 | Modele noi

Ferrari întoarce foaia: italienii ar urma să lanseze un crossover în 2021

Oficialii Ferrari dau semne că s-au răzgândit în ceea ce privește dezvoltarea unui crossover. Un nou raport spune că italienii lucrează la un astfel de produs, iar debutul va avea loc în 2021.
Joi, 04 Februarie 2016 | Modele noi

Face Ferrari un SUV? Doar dacă cineva îl împușcă pe Marchionne

Șeful Alianței Fiat-Chrysler și președintele executiv Ferrari nici nu vrea să audă de un SUV cu logo-ul Căluțului Cabrat. Sergio Marchionne a declarat că va aexista un SUV Ferrari doar dacă îl împușcă cineva.
Marti, 14 Mai 2013 | Modele noi

Şeful Ferrari: ”Nu vom face berline, SUV-uri sau maşini electrice”

Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, a afirmat că nu vor face SUV-uri, berline sau maşini electrice în perioada în care el se va afla la conducerea companiei.
Joi, 26 Aprilie 2012 | Industrie

Şeful Ferrari: "Nu vom construi SUV-uri sau maşini electrice"

Luca di Montezemolo, şeful Ferrari, a declarat că nu va dilua spiritul mărcii cu un SUV. Ipoteza unui Ferrari electric a fost eliminată rapid pe fondul autonomiei scăzute a unui asemenea model.

Tag-uri similare

Ferrari, Lamborghini Urus, Urus, Luca di Montezemolo, SUV Ferrari, SUV lamborghini, concept Ferrari, hibrid Ferrari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru