Ferrari întoarce foaia: italienii ar urma să lanseze un crossover în 2021

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Duminica, 09.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Ferrari dau semne că s-au răzgândit în ceea ce privește dezvoltarea unui crossover. Un nou raport spune că italienii lucrează la un astfel de produs, iar debutul va avea loc în 2021.

SUV-urile au reușit să acapareze piața, iar majoritatea constructorilor care au vrut să obțină un profit frumușel au adăugat în gamă câte un astfel de produs. Chiar și producătorii de sportive au înțeles că acesta este trendul și l-au urmat.

Doar că în ultima perioadă chiar și constructorii de supercaruri vor să pătrundă în acest segment. Lamborghini a anunțat oficial că în 4 decembrie vom face cunoștință cu Urus, cel mai rapid și cel mai puternic SUV de serie dezvoltat până acum.

În același timp, Ferrari a susținut că nu o să producă niciodată un astfel de model. Și totuși lucrurile s-au schimbat în Maranello, iar cel mai recent raport publicat de Car Magazine vine să contrazică tot ce știam până acum.

Ferrari lucrează la un viitor crossover care ar urma să fie gata în 2021. Acesta are numele de cod F16X și este dezvoltat în același timp cu noul GTC4. Zvonurile spun că modelul va fi oferit fie alăutri de un motor V8, fie în compania unui sistem de propulsie hibrid plug-in.

Sistemul de tracțiune integrală va fi oferit standard.

Via | CarMagazine

Comentarii (3)

  • Fier arătură
    Un aro de la ferrari era tot ce lipsea...
    8 2
  • Cineva
    Niciodata sa nu spui niciodata. Eu oricum nu i-am luat in serios cand au spus ca nu vor produce niciodata un SUV corss SAV , SAC sau ce o sa fie. Si uite ca nu m-am inselat.
    4 1
  • Cand apare si o competie motosport cu SUV-uri pe circuitele traditionale? :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru