Video. Unul dintre prototipurile viitorului SUV Ferrari, spionat în timpul testelor: modelul va fi prezentat în 2021

de Cornel Șocariciu
Luni, 21.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Unul dintre prototipurile viitorul Ferrari Purosangue a fost surprins în timpul testelor din Maranello. SUV-ul constructorului italian ar urma să fie prezentat în a doua parte a anului viitor.

În urmă cu doi ani, Ferrari a anunțat că până în 2022 vor fi lansate 15 modele și versiuni noi, iar pe lista constructorului italian se află și Purosangue, primul SUV din istoria producătorului.

Conform rapoartelor apărute pe parcursul acestui an, Ferrari va prezenta noul Purosangue în a doua parte a lui 2021. Recent, unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unei sesiuni care s-a desfășurat pe drumurile publice din Maranello.

Voci apropiate companiei spun că primul SUV din gama Ferrari va fi dezvoltat pornind de la arhitectura noului Roma. Viitorul Purosangue va fi echipat cu un sistem de tracțiune integrală și ar putea fi echipat cu un sistem plug-in hybrid de propulsie cu motor V6.

În ultimii ani, cota de piață a SUV-urilor a crescut considerabil, iar producătorii vin cu oferte din ce în ce mai generoase pentru a câștiga public. Chiar și Aston Martin, Lamborghini, Bentley și Rolls-Royce au în ofertă un SUV. În cazul Lamborghini, Urus a fost comercializat anul trecut în aproape 4.500 de unități (circa 55% din vânzările totale înregistrate de constructorul din Sant'Agata Bolognese), semn că decizia italienilor a fost una bună. 

Comentarii (3)

  • Costel
    mio Dio.........

    doar o barbarie comisa cu premeditare notiunii de splendoare
    4 3
  • Mai au sa scoata Ferrari diesel si van cu instalatie gpl de fabrica...
    7 2
  • @Tatra: Radem, glumim, ... dar asa umblau bancurile si despre Porsche acum vreo 15 ani, si dupa aia a aparut Cayenne cu motor diesel. Si cu toata indignarea puristilor cred ca este cel mai bine vandut model (ok nu cel diesel neaparat) din lista curenta.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru