Ferrari va prezenta două modele noi în luna septembrie: unul dintre ele ar putea fi primul SUV din istoria mărcii

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Luni, 05.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a confirmat că va lansa două modele noi în luna septembrie în cadrul unui eveniment care va avea loc pe circuitul de la Fiorano. Unul dintre cele două modele ar putea fi SUV-ul Purosangue.

Ferrari a anunțat în vara acestui an că va extinde semnificativ gama de modele pentru a crește vânzările fără să mărească producția fiecărui model în parte.

În cadrul unui raport financiar cu privire la veniturile obținute în al doilea trimestru al anului, Louis Camiller, CEO-ul constructorului italian, a dezvăluit că Ferrari va prezenta încă două modele noi în luna septembrie.

Prezentările oficiale vor avea loc în cadrul unui eveniment de două săptămâni care va avea loc pe circuitul de la Fiorano, iar unii dintre invitați au început deja să primească invitațiile oficiale de participare.

Camiller nu a oferit niciun fel de detaliu despre cele două modele care ar urma să fie prezentate în luna septembrie. Publicația Motor1 speculează că unul dintre cele două modele pregătite pentru luna septembrie este SUV-ul Purosangue despre care Ferrari a menționat prima oară în toamna anului trecut și despre care se vehicula că va fi lansat în cursul acestui an.

Ferrari a lansat deja în prima parte a acestui an noile modele F8 Tributo și SF90 Stradale, iar până în 2022 intenționează să lanseze în total 15 modele

Recent, directorul Enrico Galliera, directorul de marketing al Ferrari, explica noua strategie agresivă de lansare a noilor modele prin faptul că își dorește o extindere a gamei de clienți.

"Devenim mai puțin previzibili.

Lucrăm la redesenarea produselor noastre pentru viitor. Avem o vorbă: modele Ferrari diferite pentru clienți Ferrari diferiți", a precizat acesta.

Via Motor1

Comentarii (2)

  • ,,Avem o vorbă: modele Ferrari diferite pentru clienți Ferrari diferiți." Orice, bani să iasă. Facem și SUVuri sport, și camioane sport, și autobuze sport. Bani să iasă, de la clienții care și-ar dori asemenea sportivitățuri.
    7 1
  • Altii care s-au dat fecioara la SUV-uri. Urmeaza SUV diesel. Dar stai ca asta e pe moarte. Dar mai stii?

    La fel au fost si altii cu sange nobil si pana la urma ... sa nu mai vorbim.

    Sunt curios cand (nu daca) o sa apara primul Ferrari complet electric.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru