SUV lamborghini

Marti, 07 Decembrie 2021 | Industrie

Lamborghini Urus aniversează patru ani și 16.000 de exemplare vândute

SUV-ul companiei italiene de mașini împlinește, în luna decembrie, 4 ani de la momentul lansării. Vânzările au debutat în 2018, iar până acum au fost vândute 16.000 de exemplare Urus.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Feature

5 mașini cu care Lamborghini a intrat în istoria automobilului

De-a lungul istoriei, Lamborghini a creat mașini care au stârnit imaginația pasionaților de automobile. Departe de a fi convențional, constructorul din Sant'Agata Bolognese are în istoria sa modele ce au schimbat lumea automobilului: de la Countach, la Miura și conceptul Marzal.
Joi, 04 Februarie 2016 | Modele noi

Face Ferrari un SUV? Doar dacă cineva îl împușcă pe Marchionne

Șeful Alianței Fiat-Chrysler și președintele executiv Ferrari nici nu vrea să audă de un SUV cu logo-ul Căluțului Cabrat. Sergio Marchionne a declarat că va aexista un SUV Ferrari doar dacă îl împușcă cineva.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | Modele noi

Lamborghini Urus ar putea avea și o variantă de performanță

Deși încă nu au lansat varianta de serie a primului SUV modern al mărcii, italienii de la Lamborghini se gândesc deja la o variantă de performanță SuperVeloce și chiar la o versiune mai luxoasă.
Vineri, 06 Martie 2015 | Industrie

Şeful Lamborghini anticipează un record de vânzări în 2015

Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, anticipează un record de vânzări în 2015, după ce anul trecut au livrat cu 19% mai multe unităţi faţă de 2013.
Joi, 23 Ianuarie 2014 | Modele noi

Şeful Lamborghini confirmă lansarea lui Urus pentru 2017

Stefan Winkelmann, şeful Lamborghini, a confirmat lansarea SUV-ului Urus pentru anul 2017. Acesta va împărţi platforma cu viitorul SUV de la Bentley.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Modele noi

Lamborghini şi Bentley ar putea amâna lansarea SUV-urilor

Lansarea SUV-urilor Lamborghini şi Bentley ar putea fi amânată, spun cei de la Automotive News. Explicaţia ar fi încercarea de a economisi bani pe termen scurt, spun specialiştii.
Marti, 15 Mai 2012 | Modele noi

SUV-ul Lamborghini vine în 2017 şi va avea aceeaşi platformă cu Audi Q7

Un oficial Lamborghini a declarat că versiunea de serie a conceptului Urus este aşteptată în 2017. Modelul va avea o platformă comună cu Audi Q7, VW Touareg şi Porsche Cayenne.
Joi, 26 Aprilie 2012 | Industrie

Şeful Ferrari: "Nu vom construi SUV-uri sau maşini electrice"

Luca di Montezemolo, şeful Ferrari, a declarat că nu va dilua spiritul mărcii cu un SUV. Ipoteza unui Ferrari electric a fost eliminată rapid pe fondul autonomiei scăzute a unui asemenea model.
Joi, 19 Aprilie 2012 | Modele noi

Presa din China: SUV-ul Lamborghini se va numi Urus

Lamborghini aduce la Salonul Auto de la Beijing un concept special. Potrivit presei din China, vorbim de un SUV care se numeşte Urus.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Modele noi

Lamborghini a înregistrat un nume nou, inspirat din mitologia greacă: Deimos

Lamborghini a înregistrat un nou nume. Acesta este Deimos şi se inspiră din mitologia greacă. Denumirea ar putea fi folosită pentru viitorul SUV sau pentru urmaşul lui Gallardo.
Joi, 23 Februarie 2012 | Autoipoteze

Lamborghini MLC - SUV-ul italienilor ar putea debuta la Beijing

Lamborghini ar putea expune la Salonul de la Beijing conceptul MLC, o anticipare a viitorului SUV produs în Sant'Agata Bolognese.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Februarie 2012 | Modele noi

SUV-ul Lamborghini a fost confirmat oficial

O sursă din cadrul Audi a confirmat pentru cei de la AutomotiveNews faptul că informaţiile legate de viitorul SUV de la Lamborghini sunt corecte.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Autoipoteze

Noul SUV Lamborghini - primele ipoteze

Potrivit italienilor de la quattroroute, Lamborghini va prezenta conceptul unui SUV la Salonul Auto de la Beijing. Vestea debutului a fost infirmată de oficialii mărcii italiene.
Marti, 14 Iunie 2011 | Modele noi

Viitoarele modele Lamborghini vor avea platformă Porsche

Viitoarele modele SUV şi sedan de la Lamborghini vor beneficia de platforme Porsche, în vederea reducerii costurilor de dezvoltare.
Marti, 20 Iulie 2010 | Autoipoteze

Lamborghini pregăteşte un SUV bazat pe platforma Cayenne

Lamborghini le pregăteşte o surpriză fanilor săi. Platforma utilizată de VW Group pentru Cayenne şi Touareg ar putea sta la baza primul model de teren pe care Lambo îl va scoate pe piaţă din 1993 încoace.

Tag-uri similare

SUV lamborghini, Lamborghini LM002
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru