Presa din China: SUV-ul Lamborghini se va numi Urus

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.04.2012
Lamborghini aduce la Salonul Auto de la Beijing un concept special. Potrivit presei din China, vorbim de un SUV care se numeşte Urus.

Viitorul SUV de la Lamborghini se va numi Urus, anunţă China Car Times. Constructorul italian de automobile va prezenta un concept la Salonul Auto de la Beijing, iar modelul de serie este aşteptat să debuteze în 2015. Denumirea Urus provine de la specia ”Bos primigenius”, un taur european care putea fi găsit pe Bătrânul Continent până în 1627. Versiunea de serie a modelului Urus este aşteptată să debuteze pe piaţă alături de un V10 îmbunătăţit, preluat de la Gallardo.

Iniţial, presa sugera denumirea de Deimos pentru SUV-ul de la Lamborghini, având în vedere faptul că italienii au înregistrat respectiva denumire. În schimb, Deimos ar putea fi numele înlocuitorului lui Gallardo. Sursele citate de publicaţia chinezească anunţă faptul că SUV-ul Lamborghini va avea doar trei uşi şi un design inspirat din cel al conceptului Estoque. Oficialii Lamborghini sunt zgârciţi în declaraţii, preferând să aştepte până la dezvelirea conceptului.

Veştile legate de SUV-ul Lamborghini sunt numeroase, acestea anunţând atăt trăsături estetice deosebite, cât şi motorizări exotice pentru acest segment.

Zvonurile anunţă un interior inspirat de conceptul Sesto Elemento, dimensiuni comparabile cu cele ale lui Audi Q7 şi un motor de aproape 600CP. Aceleaşi surse anunţă faptul că Lamborghini va folosi platforma lui Volkswagen Touareg pentru a dezvolta SUV-ul său, decizie logică având în vedere faptul că platforma lui Touareg este folosită atât de Audi, cât şi de Porsche pentru SUV-urile Q7 şi Cayenne.

Via | ChinaCarTimes

Comentarii (11)

  • urus ?
    suna bine dar deocamdata fiind doar zvon ....oricum suna bine aceste zvonuri sper sa vedem incurand si pe strazi sau pe autostrazi acesta versiune .
    2 10
  • In sfarsit! Umanitatea nu mai putea trai doar cu Q7, X6, Cayenne! Piata are nevoie urgenta de masini inutile la suprapret, saracii dealeri si pitzipoace nu mai au pe ce da banii.
    Cine ar fi tampit la cap sa cumpere o masina practica, la pret rezonabil care are sens in viata de zi cu zi?...Pff. Multumin Lambo :)
    21 5
  • Miura, Countach, Diablo...
    fuck vw
    Groaznic !!! Volksvagen AG distruge insasi esenta Lamborghini !

    Niste nenorociti !
    17 5
  • VW nu e de vina
    Lamborghini este detinut de Audi. Chiar daca 99.5% din Audi este detinut de VW, Lambo actioneaza numai la comanda Audi. Cel putin atat stiu eu si din cate vad e plauzibil.
    3 7
  • pt cei de mai sus
    iarasi si-au gasit taranii cu renault si dacii sa bage de vina unde intelectualul lor este depasit de situaie
    7 8
  • Decat suv-ul asta,mai bine scoteau Estoque in versiunea de serie.
    6 0
  • foarte trist !
    urina, urinus, uratul... familia lexicala e mare, deci urmeaza un break, un pick-up, un moped...
    12 2
  • @ Miura, Countach, Diablo... CE ESENTA NENE ???????
    Ce esenta cand astia produc inca tractoare (de lux ce e drept)....ce are daca fabrica si un SUV ? Mai ales ca au mai fabricat LM-ul ala care era un offroad pur si o bruta de metal indestructibila. Esenta e la tine in cap. Din pacate ea este una purulenta si se revarsa in realitate prin prostie.
    6 7
  • @Adi
    Ce aberezi acolo? Lamborghini a produs tractoare in istoria lor, dar a fost in cu totul alta epoca. Esenta Lamborghini se refera la acele masini radicale gen "take no prisoners" , inseamna forta bruta, gaturi rupte, design agresiv ce te face sa te uzi de frica-n pantaloni seara cand o vezi pe alei intunecate... Copiii din ziua de azi n-au de unde sa stie lucrurile astea.

    Volkswagen a distrus intr-adevar esenta Lamborghini.
    7 4
  • @DST :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Spuneti ma si voi.....astfel de oameni mai trebuie sa traiasca ? Uite aici site'ul oficial 2012 cu noile modele de tractoare Lambo.

    http://www.lamborghini-tractors.com/ITALY/it-IT/homepage.html

    ps. Taci si inghite ! Alta data sa te informezi mai bine si dupa aia sa comentezi !
    4 4
  • @adi
    are dreptate, nu te mai ambala copilu' ... lamborghini nu mai e ce a fost
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru