Salon Auto Beijing

Joi, 24 Aprilie 2014 | O lume nebuna

Cea mai scumpă masină chinezească vândută vreodată, Hongqi L5, a costat 580.000 de euro

Un client înstărit din China a cumpărat cea mai scumpă maşină chinească vândută vreodată, Hongqi L5. Omul de afaceri respectiv este primul civil care cumpără modelul respectiv, folosit până acum doar de demnitarii chinezi, iar preţul de achiziţie este echivalentul a 580.000 de euro.
Duminica, 20 Aprilie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz Concept Coupe SUV a fost prezentat oficial

Mercedes-Benz a prezentat oficial la Salonul Auto de la Beijing conceptul pentru un SUV Coupe. Acest concept va fi probabil produs în serie sub denumirea MLC.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Modele noi

Peugeot pregăteşte un nou concept menit să-i schimbe direcţia de design

Francezii de la Peugeot vin la Salonul Auto de la Beijing cu un nou concept. Acesta va marca o nouă direcţie de design pentru marca din Sochaux, schimbată în trecut de conceptele Onyx şi 5 by Peugeot.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Autoipoteze

Volkswagen pregăteşte un nou concept, Golf R Evo, care va dezvolta 370 CP

Volkswagen pregăteşte un concept nou bazat pe Golf R pentru Salonul Auto de la Beijing. Modelul are un motor 2.0 Turbo despre care se spune că va dezvolta 370 CP. O versiune de serie nu este exclusă.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | Modele noi

Maserati: "Versiunea de serie a lui Kubang va avea alt nume"

Italienii de la Maserati au anunţat că nu vor mai expune conceptul Kubang la niciun salon auto până când nu vor pregăti versiunea de serie a acestuia. Potrivit unor surse, aceasta debutează în 2014 la Salonul Auto de la Detroit.
Joi, 26 Aprilie 2012 | Concepte

Bertone Nuccio, conceptul aniversar al italienilor, ar putea fi vândut în China

Conceptul Bertone Nuccio, expus la Salonul Auto de la Geneva, ar putea fi vândut contra sumei de două milioane de euro. Oferta vine din partea unui colecţionar chinez, care a văzut conceptul la Salonul Auto de la Beijing.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

BMW eDrive, denumirea sistemului de propulsie al modelelor din gama i

BMW a introdus o nouă denumire în nomeclatura sa - eDrive. Aceasta va fi utilizată de modelele electrice, hibride şi hibride plug-in care vor debuta în portofoliul BMW.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, modelul de serie inspirat de MissionL, intră în producţie anul acesta

Skoda a anunţat numele versiunii de serie a lui MissionL concept. Berlina inspirată de acest concept se va numi Rapid şi va intra în producţie în 2012.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Concepte

Chrysler 300C Ruyi Design Concept, modelul cu care se întorc americanii în China

Americanii de la Chrysler au adus la Beijing un studiu de design bazat pe 300C. Modelul celebrează Anul Dragonului şi marchează întoarcerea mărcii americane pe piaţa din China.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Eterniti Artemis, "primul super-SUV din lume", a debutat la Beijing

Englezii de la Eterniti Motors au venit la Salonul Auto de la Beijing cu Artemis, un "super-SUV" bazat pe Porsche Cayenne. Acesta dezvoltă 600 CP şi are nevoie de 4.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Jeep Wrangler Dragon a venit la Beijing

Jeep a adus la Salonul Auto de la Beijing un studiu de design numit Wrangler Dragon. Acesta vine cu o serie de elemente stilizate pe gustul chinezilor şi ar putea da naştere unei versiuni de serie.
Joi, 19 Aprilie 2012 | Modele noi

Presa din China: SUV-ul Lamborghini se va numi Urus

Lamborghini aduce la Salonul Auto de la Beijing un concept special. Potrivit presei din China, vorbim de un SUV care se numeşte Urus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Concepte

MG Icon Concept, primul SUV al mărcii, debutează la Beijing

MG vine la Salonul Auto de la Beijing cu un SUV de segment B. Versiunea de serie a modelului debutează în 2014 pe piaţa din China. Pentru moment, englezii au publicat doar schiţele oficiale ale modelului.
Vineri, 13 Aprilie 2012 | Concepte

Citroen Numero 9 Concept, imaginea viitoarelor modele DS

Francezii de la Citroen vor aduce la Salonul Auto de la Beijing conceptul Numero 9. Acesta este succesorul lui DS9 şi prefigurează viitoarele modele din gama DS de la Citroen.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Concepte

Honda aduce două concepte misterioase la Beijing

Honda a prezentat o imagine teaser a conceptelor pe care le aduce la Salonul Auto de la Beijing. Imaginea surprinde un hatchback şi o berlină.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Modele noi

Geely a modificat copia lui Rolls-Royce Phantom

Geely va prezenta facelift-ul lui GE, copia chinezeaza a lui Rolls-Royce Phantom. De data aceasta, chinezii s-au indepartat de design-ul marcii britanice si au creat un model cu un design cel putin discutabil.

Tag-uri similare

Rolls-Royce, Geely, Phantom, Salon Auto Beijing, copie, Geely GE, Rools-Royce Phantom
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru