Geely a modificat copia lui Rolls-Royce Phantom

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 15.04.2010
Geely va prezenta facelift-ul lui GE, copia chinezeaza a lui Rolls-Royce Phantom. De data aceasta, chinezii s-au indepartat de design-ul marcii britanice si au creat un model cu un design cel putin discutabil.

Chinezii de la Geely au prezentat o versiune modificata a copiei dupa Rolls-Royce Phantom, model dezvaluit anul trecut. Inca nu se stiu motivele pentru care Geely a operat aceasta modificare, insa designul modelului GE a avut de suferit. De la o copie "pe fata" a lui Rolls-Royce Phantom, acesta s-a intors in multimea de automobile chinezesti cu un design discutabil si cu un aspect odios.

In partea din fata modelul este putin mai "umflat", in timp ce spatele acestuia a fost redesenat. In ceea ce priveste interiorul, Geely a realizat numeroase modificari cea mai vizibila fiind bancheta din spate care poate gazdui doua persoane. De asemenea, lungimea modelului chinezesc s-a modificat, ajungand acum sa masoare 5.29 m. In prima faza, copia Geely a lui Rolls-Royce Phantom era echipata cu un singur loc in spate, concretizat printr-un fotoliu amplasat central, izolat complet de cele doua locuri din fata.

Prima varianta a lui GE avea linii identice cu cele ale lui Phantom, blocuri optice rectangulare, iar statueta inaripata nu lipsea de pe capota modelului chinezesc. Tocmai din acest motiv, englezii de la Rolls-Royce au intentat un proces impotriva chinezilor de la Geely, proces pe care l-au si castigat.

Limuzina revizuita a celor de la Geely va fi prezentata publicului in cadrul Salonului Auto de la Beijing de anul acesta. De data aceasta, chinezii nu ar trebui sa mai intampine probleme juridice cu acest model, al carui design este mai mult decat discutabil.

Via | Carscoop

Comentarii (11)

  • exteriorul e nasol rau ..dar interiorul e cat de cat frumos fata de vechiul model
    14 2
  • Hihihi
    Halal
    Da, au renuntat sa copieze exteriorul si au copiat interiorul de la A8 (cel putin pe consola centrala si in fata si in spate). Asa bravos natiune, tot inainte. Sa fie pile multa, lemn din abundenta si mare cat un autobuz, calitatea o lasam pentru altii. Ce mai conteaza ca dupa 50.000 incepe sa pice din toate incheieturile atata timp cat clasa muncitoare are atata "lux"?
    10 2
  • Pericol public!
    Nu arata rau.,...dar tehnic cred ca este dezastru! Vb. aia...se intampla la case mai mari...dar apoi la un non name!
    6 3
  • arta si talent
    Mie imi place desenul de pe mocheta din spate :))
    10 0
  • Opinie
    Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha. Nu pot sa ma abtin. Parca-i desprinsa din benzi desenate. Bufonul regilor!
    5 5
  • pufuletzi cu mac
    W(hat)C(car)
    Poza 1 dreapta jos, langa roata, gasiti denumirea completa a conceptului.
    6 2
  • gili
    Afara zici ca-i Volga tunata. In interior au uitat sa-i mai monteza un rand de canapele
    4 2
  • andr3i
    alta panarama marca geely
    merge dusa direct la remat..:)):)).
    3 3
  • ...
    Chinezi astia sunt complet dusi cu capul ! Copieaza tot ce le iese in cale ! Vor distruge economia globala cu produsele lor inferioare de proasta calitate ! Incepe o noua era in lupta pentru supravietiure globala a marilior corporatii,in toate domeniile,mai ales in domeniul auto !!!!!
    4 1
  • pt m1
    Lui M1 i sar potrivi masna asta sa o compare cu a8, s class si seria7
    0 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    Sa nu uitam ca, spre deosebire de noi, chinezii sunt totusi mai constienti si mai muncitori.Dacia noastra nu e copie dupa Renault? Macar la chinezi nu a venit nimeni sa-i impinga de la spate, copiaza din proprie initiativa toate marcile auto si muncesc pe brinci, pe salarii mult mai mici ca ale noastre.Si la ei, produsele sunt pe categorii de preturi: mai ieftin = mai prost, mai scump = mai bun.Sa nu uitam ca, pe vremea lui Ceausescu, produsele chinezesti erau cautate si apreciate.Nu tin cu ei, deocamdata se straduiesc, dar daca insista si vor insista, pina la urma, s-ar putea sa reuseasca.Am inteles ca in Bucuresti, drumurile vor fi refacute de o firma chinezeasca, al carei capital, este mai mare decat al Romaniei.Normal, aia lucreaza, nu dau din gura si critica tot ca noi...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru