Peugeot pregăteşte un nou concept menit să-i schimbe direcţia de design

de Sebastian Toma
Luni, 27.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francezii de la Peugeot vin la Salonul Auto de la Beijing cu un nou concept. Acesta va marca o nouă direcţie de design pentru marca din Sochaux, schimbată în trecut de conceptele Onyx şi 5 by Peugeot.

Peugeot a publicat un teaser al noului său concept, pregătit pentru Salonul Auto de la Beijing. Modelul este un succesor al lui Onyx, un al concept al mărcii franţuzeşti, şi are rolul de a prezenta noua direcţie de design a mărcii din Sochaux. Potrivit primelor informaţii, conceptul are suficient spaţiu pentru patru pasageri, o lungime de 4.73 metri şi o înălţime de 1.31 metri. Ne aşteptăm la siluetă de coupe, după cum ne lasă francezii să vedem din imaginea teaser, completate de un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase şi de un set de blocuri optice "ascuţite". Profilul modelului va fi marcat de o linie care leagă aripa faţă de aripa spate.

Acesta este conceptul Peugeot Onyx. Este prototipul unui supercar şi a atras atenţia tuturor vizitatorilor de la Salonul Auto de la Paris din 2012.

În cadrul ediţiei 2012 a Salonului Auto de la Paris, Peugeot a prezentat conceptul Onyx. Acesta era un supercar în toată regula şi nu fusese anunţat nicăieri de reprezentanţii mărcii franceze.

Modelul nu avea pregătit niciun succesor de serie, dar a inspirat design-ul viitoarelor modele ale mărcii. "Silueta lui Onyx este sculptată în forme moi, senzuale, dar care respiră de asemenea viaţă şi tehnologie", povestea Sandeep Bhambra, Designerul de exterior al lui Onyx, la momentul prezentării.

Concept 5 by Peugeot a marcat design-ul lui 508, modelul care a înlocuit vechiul 407. Noul teaser al francezilor prevesteşte un potenţial înlocuitor al actualului 508.

Urmareste Automarket
Înainte de Onyx, francezii se mândreau cu Conceptul "5 by Peugeot".
Acesta era inspirat din conceptul SR1, care a dat naştere ideii de a muta sigla Peugeot pe capotă, în timp ce noul 5 by Peugeot a format modelul 508. Între timp, filozofia s-a schimbat din nou. De data aceasta, noul concept al francezilor ar putea să prevestească următoarea generaţie de berline a mărcii.

Via Peugeot

Comentarii (2)

  • Tocmai asta nu-mi place la Peugeot. Isi schimba linia de design cu fiecare model, prin urmare, n-au nicio identitate de marca in afara de logo.
    4 11
  • Prietene Mario, aia se cheama inovatie...probabil esti fan VW si AUDI la care nu mai stii care, ce model este daca te uiti de la mai mult de 10 m la ele :))))))
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru