Modele noi Peugeot

Marti, 19 Ianuarie | Modele noi

Peugeot pregătește versiuni de performanță pentru toate modelele noi: “Vom avea o lansare în fiecare an”

Peugeot plănuiește o “lansare majoră” în fiecare an, iar în martie va oferi informații despre cea mai importantă noutate din 2021, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul producătorului francez.
Joi, 20 August 2015 | Concepte

Peugeot va prezenta luna viitoare un concept "autentic și dinamic"

Peugeot a anunțat prezentarea unui concept misterios la Salonul Auto de la Frankfurt. Fără alte detalii, francezii au specificat că vor expune un concept care va fi "autentic și dinamic".
Luni, 15 Iunie 2015 | Modele noi

Peugeot a prezentat un nou teaser al lui 308 GTI

Peugeot va lansa în acest an versiunea de performanță a lui 308. Aceasta este așteptată să dezvolte peste 250 CP și se va numi 308 GTI. Până atunci, francezii au postat un teaser.
Vineri, 15 Mai 2015 | Modele noi

Peugeot 508 va avea un succesor echipat cu tehnologii de conducere autonomă

Succesorul lui Peugeot 508 va fi echipat cu mai multe tehnologii de conducere autonomă, anunţă Carlos Tavares, CEO-ul companiei franceze.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Carlos Tavares: "Viitoarele vehicule electrice de la Peugeot-Citroen vor fi mai ieftine şi vor avea o autonomie mai mare"

Carlos Tavares, CEO-ul PSA Peugeot-Citroen, promite o platformă nouă pentru modelele de segment A şi B, care va da naştere unei noi generaţii de vehicule electrice, mai ieftine şi cu o autonomie mărită faţă de propunerile anterioare.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Industrie

Şeful PSA Peugeot-Citroen vrea să aducă mai multe mărci în parteneriatul existent cu Toyota

Carlos Tavares, şeful PSA Peugeot-Citroen, a declarat că este interesat în extinderea colaborării cu Toyota şi pentru alte mărci, în vederea reducerii costurilor de dezvoltare şi producţie.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Modele noi

PSA Peugeot-Citroen măreşte producţia cu 10% pentru a răspunde cererii din Europa

PSA Peugeot-Citroen anunţă creşterea producţiei pentru anul 2015 cu 10% peste cota stabilită iniţial datorită cererii ridicate pe piaţa din Europa, marcând un eveniment pozitiv de mare importanţă pentru constructorul francez.
Luni, 20 Aprilie 2015 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen exclude posibilitatea unui parteneriat cu Fiat Chrysler

Carlos Tavares, şeful PSA Peugeot-Citroen, a negat zvonurile privind o potenţială colaborare cu Fiat Chrysler Automobiles sau cu oricare alt producător de automobile în viitorul apropiat.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | Modele noi

Peugeot RCZ primeşte o variantă de 304 CP şi renunţă la locurile din spate

Peugeot a dezvoltat o ediţie specială a lui RCZ R alături de Bimota. Aceasta poartă numele RCZ R Bimota şi a debutat la Verona în cadrul unui eveniment dedicat vehiculelor pe două roţi.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Industrie

Reuters: "PSA va deschide un centru de dezvoltare în Maroc pentru a-şi reduce costurile"

Concernul PSA Peugeot Citroen va inaugura un centru de cercetare şi dezvoltare în Maroc împreună cu un partener specializat. Francezii iau această măsură pentru a reduce costurile, titrează cei de la Reuters.
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 | Intern

Preţuri Peugeot 508 facelift în România: versiunea de bază costă 22.800 de euro

Peugeot a anunţat preţurile lui 508 facelift şi 508 SW facelift pentru piaţa internă. Cea mai ieftină berlină din gama 508 are un preţ de listă de 22.800 de euro, dar o ofertă promoţională îi scade preţul cu 1.500 de euro.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Peugeot 308 GT, rivalul francez al lui Seat Leon FR, va debuta luna viitoare

Peugeot a prezentat primele imagini oficiale ale lui 308 GT, o versiune mai dinamică a compactei care a câştigat titlul "Maşina Anului 2014 în Europa".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 15 Septembrie 2014 | Modele noi

Peugeot va oferi versiuni sportive ale tuturor modelelor din gamă, dar RCZ ar putea fi eliminat în viitor

În timp ce fanii mărcilor Peugeot şi Citroen se vor putea bucura de mai multe versiuni sportive oferite în viitor, modelele sport de sine stătătoare, cum ar fi RCZ, ar putea fi eliminate.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Industrie

Moştenitorii familiei Peugeot, eliminaţi din consiliul de conducere al mărcii auto, s-au întors la divizia de maşini de măcinat

Moştenitorii familiei Peugeot, reprezentaţi de Etablissements Peugeot Freres, au preluat controlul companiei PSP Peugeot SAS, fondată în 1840 de strămoşii lor. Ultimul membru moştenitor al familiei Peugeot a părăsit divizia auto în martie a.c. şi se va concentra pe compania specializată în râşnite de sare şi de piper.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen renunţă la 300 de salariaţi, echivalentul a jumătate de schimb, de la o fabrică din Franţa

Sindicaliştii uzinei PSA Peugeot-Citroen i-au informat pe cei de la Reuters cu privire la o nouă serie de concedieri în cadrul uzinei din Sochaux, urmând să fie eliminat jumătate de schimb.
Marti, 01 Iulie 2014 | Modele noi

Peugeot RCZ va primi o nouă generaţie în 2016

Maxime Picat, şeful Peugeot, a confirmat succesorul lui RCZ. Modelul va primi o nouă generaţie în 2016, urmând să beneficieze de platforma modulară EMP2 a actualului 308.
Joi, 26 Iunie 2014 | Industrie

Peugeot va elimina din gamă modelele 807 şi 207 Plus

Peugeot se pregăteşte să renunţe la modelele 807 şi 207 Plus. Acestea nu vor primi înlocuitori, producătorul francez eliminând modelele respective din gamă pentru că au vânzări slabe şi nu este rentabilă păstrarea lor în producţie.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Modele noi

Peugeot 508 ar putea fi înlocuit de două modele

Maxime Picat, şeful Peugeot, spune că marca va urma o strategie diferită pentru succesorul lui 508, urmând să ofere două modele în locul său pentru a putea atrage mai mulţi clienţi.
Miercuri, 18 Iunie 2014 | PARIS 2014

Peugeot 508 a primit un facelift discret şi motorizări Euro 6

Peugeot a aplicat un facelift gamei 508. Acesta aduce o nouă parte frontală, îmbunătăţiri la interior şi motorizări mai eficiente.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen va investi 300 de milioane de euro pentru modernizarea unei fabrici din Franţa

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au anunţat o investiţie de 300 de milioane de euro la a doua fabrică a lor din Hexagon, uzina din Mulhouse. Aceasta va fi restructurată şi va construi un model de segment C şi două modele de segment D.

Tag-uri similare

Peugeot, design, modele noi Peugeot, design Peugeot, Peugeot SR1 Concept, Gilles Vidal, Gilles Vidal Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru