Peugeot va prezenta luna viitoare un concept "autentic și dinamic"

de Sebastian Toma
Joi, 20.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a anunțat prezentarea unui concept misterios la Salonul Auto de la Frankfurt. Fără alte detalii, francezii au specificat că vor expune un concept care va fi "autentic și dinamic".

Peugeot și-a anunțat planurile pentru Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai important eveniment auto al toamnei derulat pe Bătrânul Continent. Oficialii mărcii franțuzești au confirmat prezentarea publică a modelelor 308 GTi și 308 R HYbrid, alături de gama actuală de modele, de la 108 și 208, până la 508, 5008, Partner Teepe și RCZ. Pe lângă acestea, producătorul din Sochaux promite să prezinte un concept "dinamic și autentic", despre care nu a prezentat nicio altă informație. Cei de la Peugeot au fost neobișnuit de secretoși în cazul acestui exponat, pe care l-au menționat în treacăt în comunicatul lor de presă care le anunță prezența la Salonul Auto de la Frankfurt.

Peugeot 308 R Hybrid: prima compactă franceză cu performanţe de supercar

Conceptul misterios de la Peugeot va fi dezvelit public în data de 15 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Ipotezele privind vehiculul pe care îl anticipează acest concept sunt limitate, din moment ce, la același eveniment, Peugeot prezintă două compacte de performanță, una dintre care este echipată cu un sistem de propulsie hibrid.

Rămâne de văzut ce intenții au cei de la Peugeot cu viitoarea lor creație, existând posibilitatea ca noul exponat al francezilor să fie doar un concept car fără viitor direct în producția de serie.

Peugeot 308 GTi: francezii au în sfârșit un rival pentru Volkswagen Golf GTI

Urmareste Automarket
Viitorul concept de la Peugeot va fi prezentat în cadrul unei conferințe în care francezii vor vorbi despre actuala și viitoarea poziționare a mărcii din Sochaux. Noua direcție a mărcii Peugeot este dictată de planul lui Carlos Tavares, "Back in the Race", și are rolul de a elimina din gamă modelele cu vânzări slabe și care sunt neprofitabile și de reducere a cheltuielilor pentru asigurarea profitabilității companiei pe termen lung.
Tocmai de aceea, gamele Peugeot și Citroen vor fi reduse, treptat, la jumătate din efectivul pe care îl aveau când a preluat Carlos Tavares frâiele concernului PSA Peugeot-Citroen.

PSA Peugeot-Citroen ar putea să atingă mai devreme obiectivul de profitabilitate stabilit pentru 2018

Via Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru