Peugeot a prezentat un nou teaser al lui 308 GTI

de Sebastian Toma
Luni, 15.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot va lansa în acest an versiunea de performanță a lui 308. Aceasta este așteptată să dezvolte peste 250 CP și se va numi 308 GTI. Până atunci, francezii au postat un teaser.

Peugeot 308, modelul care deține titlul de Mașina Anului 2014 în Europa, va primi și o variantă de performanță. Aceasta va debuta în cursul acestui an și este așteptată să primească un motor care asigură între 250 și 270 CP, preluat de la RCZ R. Până la lansarea oficială, programată în 25 iunie la Festivalul Vitezei de la Goodwood, francezii au publicat un clip teaser pe rețeaua socială Vine, care surprinde câteva elemente estetice și de interior ale noului lor hothatch.

Peugeot 308 GT, rivalul francez al lui Seat Leon FR, va debuta luna viitoare

La fel cum se întâmplă de fiecare dată când este lansată o variantă sportivă a unui model de serie, francezii de la Peugeot ar putea echipa noul model cu jante din aliaj cu design dedicat, sistem de frânare mai performant, o suspensie recalibrată, un pachet estetic și cu mici artificii aerodinamice. La nivelul interiorului, 308 GTI ar putea primi scaune sport, o tapițerie specială și mai multe badge-uri care să-i sublinieze apartența la gama de performanță a mărcii din Sochaux.

Viitorul Peugeot 308 GTI va avea 270 de cai, suficient pentru a provoca etalonul Renault Megane RS

Via WCF

Comentarii (1)

  • Brembo
    Sa vina Leutul!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru