Chrysler 300C Ruyi Design Concept, modelul cu care se întorc americanii în China

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.04.2012
Americanii de la Chrysler au adus la Beijing un studiu de design bazat pe 300C. Modelul celebrează Anul Dragonului şi marchează întoarcerea mărcii americane pe piaţa din China.

Chrysler 300C, un model uşor de recunoscut pe şosea, a venit la Salonul Auto de la Beijing într-o versiune specială pentru a celebra Anul Dragonului. Exemplarul se numeşte Chrysler 300C Ruyi Design Concept şi celebrează întoarcerea mărcii Chrysler pe piaţa din China, cea mai mare piaţă auto din lume. În tradiţia chineză, "ruyi" înseamnă "croit după dorinţă", iar exponatul de la Salonul Auto de la Beijing doreşte să ia forma unui obiect decorativ care simbolizează prosperitatea şi norocul, spun cei de la Chrysler.

"Sărbătorim întoarcerea noastră în China cu un vehicul care simbolizează un început de bun augur pentru marca noastră. Am integrat design-ul distinctiv american şi tehnologia oferită de concernul nostru alături de elemente chinezeşti lipsite de vârstă, totul în căutarea unui tip de client care doreşte să fie diferit. Aşteptăm cu bucurie reacţiile clienţilor din China la Chrysler 300 Ruyi, pentru a-i surprinde cu modele viitoare care vor incorpora elemente prezentate pe acest studiu de design", a declarat Saad Chehab, preşedinte Chrysler.

Chrysler 300C Ruyi Design Concept este vopsit în nuanţa "Maximum Steel" şi are ornamente cromate cu tentă fumirie.

Pragurile laterale şi posteriorul modelului au fost coborâte pentru a obţine un aspect mai agresiv, în timp ce bara de protecţie spate integrează o evacuare dublă. Pentru un aspect şi mai deosebit, conceptul a primit jante de 22 inch cu un design special. La interior, Chrysler 300C Ruyi a primit ornamente similare cu cele prezente la exterior şi o tapiţerie din piele cusută cu modele de inspiraţie chinezească. Conceptul Ruyi este echipat cu motorul Pentastar V6 de 3.6 litri, o nouă adăugire în rândul mărcilor din portofoliul concernului Chrysler.

Via | Chrysler

Comentarii (11)

  • O masina cu stil. Arata bine.
    8 2
  • @Sebastian Toma
    Incepe DTM, postati cate ceva despre performantele masinilor, mai ales ca acuma lupta se da in trei. Multumesc!
    0 0
  • schimbatoru de viteze.......
    e cam leit cu cel de pe noul A8.......
    5 6
  • @tzenu
    seamna dar e mult mai finuta decat cioata aia ...e si mai mic..
    5 9
  • gigel manelistu
    300 nu 300C
    De cand cu faceliftul, modelul 300C a pierdut "C" ul din denumire, si se numeste pur si simplu 300.
    1 0
  • Anonim
    Aceeasi ciorba reincalzita, acum si cu luminite albastre chinezesti.
    5 10
  • Masina asta arata mai bine decat multe sedanuri premium europene.
    Cine a vazut-o in realitate stie!!
    6 2
  • AndreiRN
    Superba
    O masina superba si la un pret foarte rezonabil.
    Pacat ca are ceva probleme.

    http://motors.shop.ebay.com/Cars-Trucks-/6001/i.html?Model=300%2520Series&Make=Chrysler&_dmpt=US_Cars_Trucks&_pcats=5351%2C6001%2C6000&_rdc=1
    1 1
  • zarnesteanu
    @gigi
    "C"din sigla Chrysler-ului inseamna motor Hemi. 5.7L cu tot tacamul. Crede-ma ca nu vrei sa faci o liniuta cu un 300C :)
    0 1
  • 'C' este pur si simplu o versiune a modelului Chrysler 300 ....si 300 S V8 are aceeasi motorizare Hemi de 5.7 l 363cp , varful de gama fiind SRT8 cu un Hemi de 6.4 l si 465 cp
    1 0
  • zarnesteanu
    FYI
    http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_300
    http://www.chrysler.com/en/2012/300c/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru