Ferrari confirmă luna lansării SUV-ului Purosangue. Va avea un motor V12

de Tiberiu Safta
Joi, 16.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a confirmat, oficial, luna lansării primului său SUV din istorie, Purosangue. Noul model va fi dezvăluit în septembrie și, așa cum a fost confirmat anterior, va avea un motor V12 aspirat natural.

Constructorul italian se pregătește să pășească în segmentul SUV-urilor în acest an cu viitorul model de serie numit Purosangue. Acesta este, cu siguranță, cel mai anticipat model al constructorului din Maranello, după ce a fost anunțat pentru prima dată în 2018.

Acum, așteptarea nu va mai dura mult, deoarece Ferrari a confirmat că noul Purosangue va fi dezvăluit în septembrie. Vânzările noului model vor începe abia în 2023.

Recent, Benedetto Vigna, CEO-ul Ferrari, a confirmat că Purosangue va avea un motor V12 aspirat natural. Asta după ce apăruseră zvonuri că primul SUV al mărcii italiene va fi electrificat. Ferrari dorește, de asemenea, ca noul Purosangue să reprezinte maxim 20% din vânzările totale ale companiei în viitor.

Constructorul din Maranello se va alătura mărcilor Lamborghini, Porsche și Aston Martin în segmentul SUV-urilor exotice. Inclusiv McLaren are planuri pentru un SUV electric, care va fi lansat în a doua jumătate a deceniului curent.

via Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru