Fiat 500 1957 Edition - versiune specială cu inspiraţie retro

de Bogdan Mirică
Vineri, 15.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat caută să îşi atragă fanii îndrăgostiţi de aspectul retro cu o ediţie specială a modelului 500 1957 Edition. Modelul va fi dezvăluit la Salonul de la Los Angeles şi va garanta un look aparte.

Fiat a decis să nu lase să treacă neobservată ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Los Angeles. Motiv pentru care, italienii au pregătit o ediţie specială a celui mai popular model al lor: 500. Dacă de cele mai multe ori eram obişnuiţi cu ediţii dedicate designerilor vestimentari, acum avem parte de Fiat 500 1957 Edition, o interpretare retro a modelului urban.

Inspirat de clasicul Cinquecento, modelul 1957 Edition are la bază un 500 Lounge, personalizat cu atenţie pentru a reda stilul retro. Caroseria va dispune doar de trei culori, clasice de asemenea: Bianco, Verde Chiaro şi Celeste. Indiferent de culoarea aleasă, acoperişul va fi vopsit în alb Bianco, iar jantele vor avea un aspect retro, disponibil cu dimensiuni de 16 inch.

Esential 101 cai putere oferă motorul care va fi disponibil alături de versiunea Fiat 500 1957 Edition.
Interiorul este personalizat cu scaune din piele în culoarea Marrone, cu inserţii metalice şi cu un sistem audio premium.
Nu lipseşte volanul îmbrăcat în piele şi nici cheia specială, inclusă într-o carcasă în aceeaşi culoare Marrone şi gravată cu anul 1957.

Propulsia va fi asigurată de un motor MultiAir de 1.4 litri, capabil să dezvolte 101 cai putere şi 132 Nm. Asistarea va fi asigurată fie de o cutie automată cu şase rapoarte, fie de una manuală cu cinci trepte.

Noul Fiat 500 1957 Edition va fi disponibil doar pe piaţa din Statele Unite, începând cu primăvara anului viitor, moment în care vor fi dezvăluite şi preţurile.

Comentarii (2)

  • Un remake ramine o actualizare ce nu se ridica la nivelul predecesorilor.Vezi Mini si Beetle.Daca umblau la siguranta,motoare si interioare,ar fi fost interesant.
    4 9
  • Arata foarte sic! Pacat ca pretul nu mai este ca odinioara, accesibil. Pe de alta parte, actualul 500 are alt public ca target.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru