Fiat 500 Abarth Tenebra şi 500 Cattiva, premierele italienilor la Detroit

de Bogdan Mirică
Luni, 14.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat va expune la Salonul Auto de la Detroit două concepte, ambele bazate pe actualul 500 şi pe versiunea acestuia de performanţă, semnată de Abarth. Premierel se numesc 500 Abarth Tenebra şi 500 Cattiva.

Pentru că nu se cuvine să vii cu temele nefăcute la un salon de talia celui de la Detroit, mai ales atunci când ai o experienţă infimă pe piaţa americană, Fiat a decis să prezinte la NAIAS măcar două studii de design bazate pe actualul 500.

Primul dintre ele se numeşte 500 Abarth Tenebra şi se adresează puriştilor care îşi doresc mai multă exclusivitate şi stil din partea versiunii de performanţă. Conceptul vine cu o vopsea exterioară gri mat, inserţii cromate, blocuri optice pe fundal negru şi un set nou de jante din aliaj, de culoare neagră, cu dimensiunea de 16 inch.

Nu lipseşte logo-ul Abarth, regăsit în mai multe zone ale caroseriei. Contrastul negru/argintiu este prezent şi în interior, unde găsim scaune sport cu centuri în patru puncte, volan nou, mânerele schimbătorului şi al frânei de mână învelite în piele neagră, cusături argintii contrastante şi o planşă de bord construită integral din fibră de carbon.

Cel de-al doilea concept se numeşte Cattiva şi este inspirat de versiunile americane Sport şi Turbo ale micului 500.

Culoarea caroseriei este un arămiu strălucitor, pentru care au fost alese tot inserţii negre contrastante. Jantele sunt tot de 16 inch, însă au un finisaj negru satinat.

Aceeaşi culoare neagră se regăseşte şi în habitaclu, unde Fiat a echipat conceptul cu o tapiţerie din piele neagră şi chiar a vopsit panoul instrumentelor de bord în aceeaşi nuanţă.

via fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru