Fiat Idea primeşte un facelift timid la interior şi exterior

de Bogdan Mirică
Joi, 27.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a pregătit o serie de modificări pentru actualul Idea. modelul primeşte o faţă uşor revizuită, însă are parte de un interior modificat pentru un look ceva mai contemporan.

Fiat a dezvăluit astăzi, fără prea mult fast, un facelift discret pentru modelul Idea. Italienii au modificat uşor grila frontală a nivelurilor de echipare Attractive şi Essence, plusând cu o nouă parte inferioară a spoilerului faţă şi cu proiectoare de ceaţă complet redesenate. Tot cu această ocazie, Fiat a instalat şi un set nou de jante din aliaj, cu dimensiunea de 16 inch.

Modificările importante au fost păstrate pentru interior. Aici există o nouă planşă de bord, cu o parte centrală restilizată, ce găzduieşte acum gurile de ventilaţie ale sistemului de climatizare. Butoanele au fost şi ele redesenate, iar sistemul audio repoziţionat.

Pentru cei care aleg varianta Adventure, destinată ieşirilor uşoare în off-road, Fiat oferă şi un nou volan multifuncţional, precum şi instrumente speciale pentru teren accidentat.

Urmareste Automarket
Motorizările vor fi menţinute, ceea ce înseamnă că sub capotă se vor regăsi trei motoare pe benzină: unul de 1.4 litri şi 80 de cai, unul de 1.6 litri şi 115 cai şi unul de 1.8 litri şi 130 cai putere.
Acesta din urmă va oferi şi cea mai mare valoare a cuplului motor, 180 Nm.

via Fiat

Comentarii (10)

  • de ce timid?la vw ar fi considerat o cu totul alta masina.
    19 6
  • e superba :))
    12 8
  • Uaaaaaaaaaau, modelul de teren ,zici ca e Godzila;numai solzi si platose. Parca pleaca on Afganistan!Nu stiu cum arata vechea plansa de bord dar vazand-o pe aceasta ,zic;mai bine o lasau pe cea veche!
    13 3
  • @Lucci

    Modelul "de teren" este se numeste "adventure'' si este destinat pietelor din America de Sud"'.
    4 0
  • adryan
    Wow...se mai fabrica Ideea?Cei de la Fiat chiar au nevoie de modele noi.
    7 0
  • la cum luceste plasticul ala de 2 lei (atat pe bord cat si pe panourile usilor) nu as da mai mult de 6k euro pe masina asta!
    8 0
  • Chiar daca la prima vedere masina pare un cos de gunoi (este plina de detalii), dupa putin timp de obisnuinta este chiar eleganta!
    4 3
  • Misha, am vazut pe net ,,papucul,, derivat din Albea,cred, de pe piata brziliana, dar acela este din alta dimensiune comparativ cu acest....Triceraptor.
    3 0
  • Eu nu inteleg cum Fiat nu stie sa profite de casele de design din Italia. Au modelul 500 si in rest fac niste lazi (nu este vorba aici de brandul Alfa Romeo)
    6 0
  • razvanis
    Parca e o masina prezentata de un producator obscur pe la saloanele auto de mana a doua din Asia ... jenant
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru