Fiat Professional a lansat modelul Ducato 4x4 Expedition, un camper van dedicat aventurii off-road

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 29.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a prezentat un model special dedicat celor care vor să se aventureze în natură, dar fără a renunța la confort: un camper van cu tracțiune integrală numit Ducato 4x4 Expedition.

Fiat Professional, divizia de vehicule utilitare a producătorului italian, a lansat un model camper van numit Ducato 4x4 Expedition. Este un automobil dedicat celor care vor să petreacă vacanțe în natură, dar fără a renunța la confortul necesar. Fiat a creat astfel un camper van cu tracțiune integrală și posibilitatea de parcurge drumuri de macadam sau forestiere. Ducato 4x4 Expedition folosește varianta cu ampatament lung a vehicului utilitar cu același nume, dar a primit o suspensie înălțată, anvelope off-road, protecții spefice automobilelor de teren și un troliu frontal. Pe plafon se găsește un spațiu util unde pot fi depozitate roata de rezervă și alte lucruri utile pentru pentru excursiile în off-road.

La interior, Fiat a creat o atmosferă plăcută, pasagerii fiind răsfățați cu scaune tapițate în piele, măsuțe pliabile și două televizoare. Există și o bucătărie mobilă, dar și un pat pliabil ce poate primi două persoane. În ceea ce privește motorizarea, Fiat folosește motorul turbodiesel Multijet II de 2.3 litri ce dezvoltă 150 CP.

Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul unui sistem 4x4 creat de furnizorul Dangel. 

Comentarii (1)

  • FLORIN
    GO GO URCA-TE pe dealul meu Fiat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru