Fiat va lansa versiunea electrică 500E la finalul lui noiembrie

de Bogdan Mirică
Marti, 23.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat se pregăteşte să lanseze versiunea electrică a modelului 500 în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul se va numi 500E şi va oferi 100 de cai putere.

Fiat se va folosi de ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Los Angeles pentru a introduce pe piaţa americană noul Abarth 500C, dar şi pentru a prezenta, în premieră mondială, noul 500E, versiunea electrică a popularului model urban.

Dacă pe Abarth 500C îl cunoaştem deja, 500E rămâne momentan un mister. Anticipat încă de acum doi ani, când Fiat prezenta conceptul 500 Elettra în cadrul Salonului Auto de la Detroit, versiunea de serie a mignonului italian va oferi performanţe mult mai modeste decât cele ale fraţilor săi de sub emblema Abarth.

Urmareste Automarket
Modelul va fi lansat doar pentru a dovedi că poate îndeplini reglementările impuse de organizaţiile americane de protecţie a mediului.
Maşina va fi propulsată de un motor electric capabil să ofere aproximativ 100 de cai putere. Pachetul de baterii litiu-ion va putea livra suficientă energie pentru a acoperi 160 de kilometri cu un singur plin.

Mai multe informaţii despre performanţele noului 500E vor fi făcute publice abia la sfârşitul lunii noiembrie, atunci când Salonul Auto de la Los Angeles îşi va deschide porţile.

via motorauthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru