Ford a donat 22.000 de viziere produse la uzina de la Craiova: echipamentele au ajuns la 40 de instituții publice din județul Dolj

de Daniel Popescu, Foto: Ford
Vineri, 15.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunțat că a donat către 40 de instituții publice din județul Dolj peste 22.000 de viziere fabricate la uzina de la Craiova în timpul stării de urgență.

După oprirea temporară a producției la uzina de la Craiova în contextul intrării în starea de urgență, Ford a decis să producă viziere de protecție pentru a veni în sprijinul cadrelor medicale și altor persoane care au nevoie de astfel de materiale de protecție.

În total, constructorul american a produs aproximativ 30.000 de viziere, dintre care 22.000 de viziere au fost donate în această perioadă unor instituții publice.

Ford a identificat 40 de instituții publie din Craiova și din județul Dolj care au nevoie de viziere de protecție, iar 20 de voluntari ai companiei au donat produsele în cursul zilei de joi. În plus, o parte dintre viziere au ajuns la dealerii Ford din întreaga țară.

"Acest proiect întruchipează spiritul Ford și modul în care nu numai că ne derulăm afacerea în comunitate, dar suntem și parte a comunității, putând astfel să oferim sprijin în această perioadă fără precedent. Sunt foarte mândră de întreaga echipă Ford Craiova și, de asemenea, de munca lor deosebită depusă în această perioadă plină de provocări", a declarat Josephine Payne, managerul Fabricii de Motoare din cadrul Ford Craiova.

Ford a reluat producția de mașini și motoare la Craiova în 4 mai, cu un singur schimb.

Producția va crește treptat pe parcursul următoarelor luni pentru a ajunge la valorile obișnuite premergătoare pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

Via Ford România

Comentarii (3)

  • ACE - Craiova
    Respect FORD!

    Chiar astazi am vazut cateva autotrenuri incarcate cu modelul Puma care plecau la export - aratau SUPER!!!

    Bravos FORD!!!
    11 11
  • inexorabil
    Un miliard de $ / € gheață dacă aș fi avut, pe loc i-aș fi pariat că ACEdikkk va scrie 'Bravos Ford!". Unii pur și simplu nu-și pot ieși din matcă.
    5 2
  • Si de la institutiile publice direct la cetateni, via farmaciile "acreditate".
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru