Ford prezintă noul E-Transit Custom, complet electric: 380 de kilometri autonomie

de Alexandru Monenciu
Luni, 09.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Pro a publicat primele imagini și informații despre noul E-Transit Custom, succesorul cu zero emisii al celei mai vândute autoutilitare din Europa. Autonomia ajunge până la 380 de kilometri.

Până în 2024, Ford va lansa 4 vehicule comerciale cu zero emisii, ca parte a planului său pentru electrificare. Acum a venit momentul să facem cunoștință cu unul dintre acestea, iar aici ne referim la noul E-Transit Custom.

Cu alte cuvinte, succesorul electric al celei mai vândute autoutilitare din Europa, după cum îl descriu reprezentanții companiei.

Constructorul american de automobile va oferi mai multe detalii despre acest E-Transit Custom în luna septembrie a acestui an. Pentru moment știm că are o autonomie de până la 380 de kilometri și că acumulatorul poate fi încărcat la stații rapide DC.

Mai mult, printre tehnologiile prezente la bord, se numără și ProPower Onboard. Pe scurt, o priză ce oferă curent pentru instrumente, lumini și dispozitive externe.

Noul Ford E-Transit Custom va intra în producție în a doua jumătate a anului viitor. Utilitara cu zero emisii va fi asamblată în Turcia, la uzina Ford Otosan din Kocaeli.

via Ford

Comentarii (2)

  • Asta cu pana la XXX km ar trebui mai clar reglementată. Totuși nu vorbim de un telefon iar încărcarea pe parcursul zilei si al utilizării este o treaba serioasă.
    Dacă spun ca duce pana la 380 km înseamnă cu șofer de 60 kg, goală, la 20 de grade si fără sa depășească 90km/h?
    Nu cred ca ajuta pe nimeni dacă in realitate este sub 200 km. Am văzut cu ce masini se plimba curierii si nu doar in România. Prețul contează… mult!!!
    5 2
  • Chera Robinson
    ptr electrice au bani sa produca sync4, dar ptr focus nu mai au..niste jeguri cei de la ford, chiar regret ca am dat comanda de focus
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru