Fosta marcă SsangYong, imagini cu un nou model. Ar putea fi vorba despre Torres Coupe

de Alexandru Monenciu
Marti, 27.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
KG Mobility sau, cu alte cuvinte fostul SsangYong, a publicat un video în care apare un nou model. Momentan cunoscut sub denumirea J120, acesta ar putea fi, de fapt, viitorul Torres Coupe.

Așa cum bine știi, SsangYong și-a schimbat denumirea în KG Mobility, cel puțin pe piața locală din Coreea de Sud. Acum, producătorul asiatic a dat indicii că pregătește un model nou, cunoscut momentan sub numele de J120.

Viitorul SUV apare într-un clip publicat de KG Mobility, alături de alte modele ca electricul Torres EVX și versiunea termică a lui Torres. Tocmai de aceea, înclinăm să credem că viitorul SUV ar putea fi chiar varianta Coupe a aceluiași model.

Din câte se vede, viitorul KG Mobility Torres Coupe va avea un plafon vopsit în negru și se va alinia la cel mai nou limbaj de design al constructorului asiatic. Vorbim, inclusiv, despre semnături luminoase noi pentru faruri și stopuri.

Noul SUV al celor de la KG Mobility ar putea debuta în luna iunie, cu ocazia Salonului Auto de la Busan. Desigur, nu este imposibil ca modelul să fie prezentat mai devreme, chiar în luna martie, cu ocazia sărbătoririi celei de-a 70-a aniversări a mărcii SsangYong.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • KGM, Korea Genuinely Made
    Torres Coupe pe dracu`!
    E Korando facelift care va apărea în anul curent.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru