Feedback

SsangYong

Marti, 21 Iulie | Modele noi

SsangYong publică primele teasere cu versiunea electrică a lui Korando: prezentarea oficială va avea loc în 2021

SsangYong a publicat două teasere pentru versiunea electrică a SUV-ului Korando, care va fi prezentată oficial în prima jumătate a anului viitor.
Luni, 15 Iunie | Industrie

Brandul SsangYong este de vânzare: indienii de la Mahindra caută investitor pentru constructorul sud-coreean

Grupul Mahindra vrea să vândă brandul SsangYong din cauza pierderilor pe care constructorul le înregistrează. Indienii dețin 75% din SsangYong și caută un investitor pentru brandul sud-coreean.
Luni, 11 Mai | Modele noi

SsangYong Tivoli primește o motorizare nouă: 1.2 litri benzină cu trei cilindri și 128 de cai putere

SUV-ul SsangYong Tivoli va fi disponibil cu o motorizare turbo pe benzină de 1.2 litri. Propulsorul pregătit de constructorul asiatic are trei cilindri și dezvoltă 128 CP și 230 Nm.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

SsangYong pregătește o nouă platformă pentru vehicule electrice: primele modele vor fi lansate în 2024

SsangYong a anunțat că dezvoltă o nouă platformă pentru viitoarele sale vehicule electrice, iar primele modele vor fi lansate în 2024. Până atunci, sud-coreenii pregătesc o versiune electrică pentru modelul Korando în 2021.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Intern

Prețuri pentru SsangYong Korando în România: SUV-ul asiatic pornește de la aproape 19.500 de euro. Promoție de lansare de la 17.990 de euro

SsangYong a publicat lista de prețuri pentru noul Korando. SUV-ul producătorului asiatic poate fi comandat și în țara noastră, prețul de pornire anunțat fiind de 19.490 de euro. În România, producătorul plusează cu o promoție care scade prețul mașinii cu 1.500 de euro, indiferent de nivelul de echipare ales. Totodată, promoția include și 10 ani de garanție.
Miercuri, 06 Martie 2019 | GENEVA 2019

SsangYong Musso Grand: pick-up cu motor diesel de 181 cai putere și capacitate de încărcare de până la 1062 de kilograme

SsangYong a prezentat la Geneva Musso Grand, un pick-up cu benă mai lungă și capacitate de încărcare mai mare decât versiunea standard Musso. Vehiculul utilitar mizează pe un motor diesel de 181 CP.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

SsangYong a prezentat noua generație Korando: design nou, motor pe benzină de 163 CP și un pachet consistent de sisteme de siguranță

SsangYong Korando a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului sud-coreean primește o mulțime de tehnologii de siguranță, un interior cu accesorii moderne și motorizări diesel și benzină.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Informații despre viitoarea generație SsangYong Korando: motor nou de 1.5 litri și intrumentar digital de bord cu diagonala de 9 inch

SsangYong a publicat informații noi referitoare la viitorul Korando. SUV-ul constructorului asiatic va putea fi comandat cu un nou motor pe benzină de 1.5 litri. Totodată, oficialii companiei anunță că în scurt timp, gama Korando va primi și o versiune electrică.
Luni, 18 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu viitoarea generație SsangYong Korando: SUV-ul producătorului sud-coreean va fi expus în premieră la Geneva

SsangYong Korando vine cu un design nou, cu un interior mult îmbunătățit și cu tehnologii moderne de asistență. Debutul oficial va avea loc la Geneva în 5 martie.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul SsangYong Korando: noua generație a SUV-ului asiatic debutează la Geneva

SsangYong a publicat primul teaser cu viitorul SUV Korando, model pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Joi, 05 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Ssangyong pregătește primul model “electrificat” din gamă: noul SUV Korando va fi inspirat de e-SIV, conceptul electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong se pregătește să lanseze noua generație a SUV-ului Korando, a cărui apariție pe piață este așteptată în 2019. Noul Korando ar urma să fie și primul model electric din gama sud-coreenilor, având ca inspirație conceptul e-SIV cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometric.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Ssangyong e-SIV: conceptul anunță un SUV electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong a dezvăluit conceptul e-SIV care prefațează lansarea unui SUV electric cu 190 de cai putere și o autonomie de până la 450 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primele teasere cu Ssangyong e-SIV: conceptul anticipează lansarea unui SUV compact electric

Ssangyong e-SIV este conceptul unui SUV compact cu un motor electric de 190 de cai putere și autonomie de 450 de kilometri care va fi prezentat în martie la Geneva.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Intern

Prețuri Ssangyong Rexton G4 în România: noul SUV cu 7 locuri al coreenilor pleacă de la 26.200 de euro și oferă un raport calitate/preț de top în segment

Ssangyong Rexton se înnoiește complet începând cu acest an, SUV-ul sud-coreean oferind acum o bază de opțiuni foarte bogată într-un pachet competitiv de prețuri care încep de la 26.200 de euro cu TVA inclus. Promoția de lansare scade însă prețul până la 23.800 de euro.
Luni, 27 Martie 2017 | Modele noi

Ssangyong Rexton reîncărcat: marca sud-coreeană a prezentat astăzi prima imagine cu noua generație a celui mai mare SUV din gamă

Cel mai mare SUV Ssangyong își păstrează numele odată cu apariția noii generații. Aceasta preia elementele de design prezentat de conceptul LIV-2 acum șase luni, la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 24 Martie 2017 | Modele noi

Noul SUV Ssangyong vine peste câteva zile: va fi bazat pe conceptul LIV-2 şi va avea "caracteristici excelente în off-road"

Ssangyong a anunţat va lansa la Salonul Auto de la Seul un nou SUV care va fi bazat pe conceptul LIV-2. Acesta va fi disponibil şi cu tracţiune integrală şi va oferi "caracteristici excelente în off-road".
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

Conceptul Ssangyong XAVL anunță noul Rexton și vine cu airbag-uri inedite: unul exterior pentru pietoni și unul central, între șofer și pasager

Ssangyong a adus la Geneva un concept din care se va inspira masiv noua generație a SUV-ului Rexton. Avem astfel primele informații despre pachetul tehnologic, cel de siguranță și despre motorizări.
Luni, 20 Februarie 2017 | GENEVA 2017

O picătură de retro: primele teasere cu Ssangyong XAVL Concept, un SUV cu 7 locuri inspirat din clasicul Korando

SSangyong va prezenta în martie la Geneva conceptul unui SUV cu 7 locuri cu un design inspirat din modelul Korando din anii '90.
Luni, 06 Februarie 2017 | Tehnologie

Geamuri cu funcţii touch: Ssangyong dezvoltă un sistem care va permite deschiderea geamurilor prin atingerea acestora

Constructorul sud-coreean Ssangyong a anunţat că va prezenta până la finalul anului un sistem care va permite deschiderea şi închiderea geamurilor prin atingerea acestora.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | Modele noi

Restilizare confuză: Ssangyong Korando primește o față nouă

Probabil că vor exista mult voci care vor susține că facelift-ul primit de Ssangyong Korando vine cu un design frontal mai puțin reușit decât modelul disponibil acum pe piață.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru