SsangYong

Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

SsangYong a prezentat noua generație Korando: design nou, motor pe benzină de 163 CP și un pachet consistent de sisteme de siguranță

SsangYong Korando a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului sud-coreean primește o mulțime de tehnologii de siguranță, un interior cu accesorii moderne și motorizări diesel și benzină.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Informații despre viitoarea generație SsangYong Korando: motor nou de 1.5 litri și intrumentar digital de bord cu diagonala de 9 inch

SsangYong a publicat informații noi referitoare la viitorul Korando. SUV-ul constructorului asiatic va putea fi comandat cu un nou motor pe benzină de 1.5 litri. Totodată, oficialii companiei anunță că în scurt timp, gama Korando va primi și o versiune electrică.
Luni, 18 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu viitoarea generație SsangYong Korando: SUV-ul producătorului sud-coreean va fi expus în premieră la Geneva

SsangYong Korando vine cu un design nou, cu un interior mult îmbunătățit și cu tehnologii moderne de asistență. Debutul oficial va avea loc la Geneva în 5 martie.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul SsangYong Korando: noua generație a SUV-ului asiatic debutează la Geneva

SsangYong a publicat primul teaser cu viitorul SUV Korando, model pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Joi, 05 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Ssangyong pregătește primul model “electrificat” din gamă: noul SUV Korando va fi inspirat de e-SIV, conceptul electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong se pregătește să lanseze noua generație a SUV-ului Korando, a cărui apariție pe piață este așteptată în 2019. Noul Korando ar urma să fie și primul model electric din gama sud-coreenilor, având ca inspirație conceptul e-SIV cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometric.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Ssangyong e-SIV: conceptul anunță un SUV electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong a dezvăluit conceptul e-SIV care prefațează lansarea unui SUV electric cu 190 de cai putere și o autonomie de până la 450 de kilometri.
Marti, 20 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primele teasere cu Ssangyong e-SIV: conceptul anticipează lansarea unui SUV compact electric

Ssangyong e-SIV este conceptul unui SUV compact cu un motor electric de 190 de cai putere și autonomie de 450 de kilometri care va fi prezentat în martie la Geneva.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Intern

Prețuri Ssangyong Rexton G4 în România: noul SUV cu 7 locuri al coreenilor pleacă de la 26.200 de euro și oferă un raport calitate/preț de top în segment

Ssangyong Rexton se înnoiește complet începând cu acest an, SUV-ul sud-coreean oferind acum o bază de opțiuni foarte bogată într-un pachet competitiv de prețuri care încep de la 26.200 de euro cu TVA inclus. Promoția de lansare scade însă prețul până la 23.800 de euro.
Luni, 27 Martie 2017 | Modele noi

Ssangyong Rexton reîncărcat: marca sud-coreeană a prezentat astăzi prima imagine cu noua generație a celui mai mare SUV din gamă

Cel mai mare SUV Ssangyong își păstrează numele odată cu apariția noii generații. Aceasta preia elementele de design prezentat de conceptul LIV-2 acum șase luni, la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 24 Martie 2017 | Modele noi

Noul SUV Ssangyong vine peste câteva zile: va fi bazat pe conceptul LIV-2 şi va avea "caracteristici excelente în off-road"

Ssangyong a anunţat va lansa la Salonul Auto de la Seul un nou SUV care va fi bazat pe conceptul LIV-2. Acesta va fi disponibil şi cu tracţiune integrală şi va oferi "caracteristici excelente în off-road".
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

Conceptul Ssangyong XAVL anunță noul Rexton și vine cu airbag-uri inedite: unul exterior pentru pietoni și unul central, între șofer și pasager

Ssangyong a adus la Geneva un concept din care se va inspira masiv noua generație a SUV-ului Rexton. Avem astfel primele informații despre pachetul tehnologic, cel de siguranță și despre motorizări.
Luni, 20 Februarie 2017 | GENEVA 2017

O picătură de retro: primele teasere cu Ssangyong XAVL Concept, un SUV cu 7 locuri inspirat din clasicul Korando

SSangyong va prezenta în martie la Geneva conceptul unui SUV cu 7 locuri cu un design inspirat din modelul Korando din anii '90.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Februarie 2017 | Tehnologie

Geamuri cu funcţii touch: Ssangyong dezvoltă un sistem care va permite deschiderea geamurilor prin atingerea acestora

Constructorul sud-coreean Ssangyong a anunţat că va prezenta până la finalul anului un sistem care va permite deschiderea şi închiderea geamurilor prin atingerea acestora.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | Modele noi

Restilizare confuză: Ssangyong Korando primește o față nouă

Probabil că vor exista mult voci care vor susține că facelift-ul primit de Ssangyong Korando vine cu un design frontal mai puțin reușit decât modelul disponibil acum pe piață.
Joi, 13 Octombrie 2016 | Modele noi

Ssangyong încearcă rețete noi pentru piața europeană: un Korando electric cu autonomie de 300 de kilometri

Ssangyong va încerca să abordeze publicul din Europa cu o versiune nouă a modelului Korando. Ea va fi 100% electrică și va debuta odată cu noua generație Korando.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Concepte

Ssangyong renaște: conceptul LIV-2 anunță viitoarea generație a SUV-ului Rexton

Prezentarea lui Ssangyong LIV-2 Concept este un moment crucial pentru marca sud-coreeană, care se pregătește să-și parafeze renașterea cu o nouă generație Rexton. Frații mai mici Korando și Tivoli au fost doar începutul unui drum lung spre revenire.
Luni, 12 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Renașterea Ssangyong, parafată de conceptul LIV-2: așa va arăta noua generație Rexton

Peste mai puțin de o lună vom vedea la față noul Ssangyong LIV-2 Concept, din care va deriva noua generație a SUV-ului mare Rexton. Acesta promite să completeze o gamă deja întinerită a mărcii sud-coreene.
Miercuri, 03 August 2016 | Economic

Asul din mânecă: SUV-ul Tivoli duce Ssangyong pe profit după nouă ani de pierderi

Marca sud-coreeană Ssangyong a revenit pe profit în prima jumătate a anului 2016 după ce în ultimul deceniu a trecut implicit printr-o reorganizare sub protecția falimentului. Cheia succesului: vânzările excelente ale SUV-ului Tivoli.
Duminica, 29 Mai 2016 | Industrie

Ssangyong se modernizează. Un model electric până în 2019 și planuri pentru un nou nume al brandului în momentul lansării în SUA

Brandul sud-coreean Ssangyong are în față trei ani plini de lansări și evenimente importante. Printre acestea, un nou crossover compact, o versiune electrică a acestuia, noul Rexton și o posibilă schimbare de nume a mărcii.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

Amenință Ssangyong segmentul SUV compact? Conceptul SIV-2 anunță înlocuitorul lui Korando

Ssangyong SIV-2 anunță un viitor SUV compact în gama mărcii sud-coreene. Și nu stă deloc rău la capitolul design.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru