SsangYong

Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

Spațiul, ultima frontieră. Noul Ssangyong Tivoli XLV vine cu 5 locuri, dar cu un portbagaj colosal: 720 de litri

Ssangyong a creat o versiune cu 24 de centimetri mai lungă a SUV-ului de segment mic Tivoli. Toată diferența merge în portbagaj, care acum are un volum de încărcare mai mare decât al unui Ford S-Max.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Industrie

Soarta designului italian sfârșește în mâinile indienilor: Pininfarina intră în familia Mahindra, acolo unde există și Ssangyong

Mahindra a anunțat finalizarea discuțiilor cu Pininfarina și declanșarea procesului de achiziție. Indienii vor plăti 168 de milioane de euro pentru compania italiană.
Joi, 03 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ssangyong XLV-Air Concept anunță o viitoare versiune cu șapte locuri a modelului Tivoli

Ssangyong aduce la Frankfurt două concepte noi: XLV-Air, un model ce anunță o viitoare versiune de serie a modelului Tivoli cu șapte locuri și XAV-Adventure, o interpretare nouă a modelului Korando.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Intern

Prețuri Ssangyong Tivoli în România: SUV-ul de clasă mică al coreenilor pleacă de la 15.400 de euro

Ssangyong a publicat prețurile noului Tivoli pe piața din România. Micul SUV care își propune să fure din clienții lui Nissan Juke are un preţ de pornire de 15.390 de euro.
Marti, 09 Iunie 2015 | Industrie

Ssangyong își va schimba numele în 2017

Marca Ssangyong va trece printr-un rebranding serios, care va fi finalizat în 2017 prin eliminarea acestui nume din piața auto. Gama Ssangyong va fi vândută, din acel moment, sub altă siglă.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Kia Sorento vs. Nissan Qashqai şi Mercedes-Benz Clasa V vs. Smart Fortwo

Tabloul duelurilor de azi se anunţă a fi echilibrat. Kia Sorento trebuie să treacă de Nissan Qashqai la Maşini Accesibile, în vreme ce Smart Fortwo are de lucru cu un coleg de concern mai mare: Mercedes Clasa V.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Mercedes CLS vs. BMW Seria 4 Gran Coupe şi Ford Focus facelift vs. Ssangyong Korando facelift

A doua zi de dueluri în Autovot 2015 pune faţă în faţă la cele două categorii de vot patru maşini foarte interesante. La Categoria Premium, Mercedes-Benz CLS se luptă pentru turul următor cu BMW Seria 4 Gran Coupe, în timp ce Ford Focus facelift vrea să treacă de Ssangyong Korando.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | GENEVA 2015

Ssangyong Tivoli - noi imagini şi informaţii cu viitorul rival al lui Nissan Juke

Ssangyong a lansat deja noul Tivoli pe piaţa din Coreea de Sud. Crossover-ul va ajunge şi pe piaţa din Europa spre sfârşitul acestui an, pentru a se duela cu Nissan Juke
Vineri, 26 Decembrie 2014 | Modele noi

Ssangyong Tivoli - primele imagini cu noul SUV asiatic

Ssangyong a publicat câteva imagini cu noul model din gama sa. Numit Tivoli, noul SUV de dimensiuni mici va fi lansat în Europa la jumătatea anului 2015 și va intra în competiție directă cu Nissan Juke și Renault Captur.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce SUV diesel poți cumpăra cu 20.000 euro?

Dacă eşti în căutarea unui SUV de buget care să consume puţin, Automarket încearcă să afle ce SUV sau crossover cu motor diesel putem achiziționa pentru suma maximă de 20.000 euro.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Ssangyong Tivoli: numele viitorului rival coreean al lui Nissan Juke

Ssangyong a anunțat că modelul cu care va ataca segmentul SUV-urilor mici, se va numi Tivoli. Crossover-ul va debuta anul viitor și va încerca să fure din clienții lui Nissan Juke.
Marti, 15 Iulie 2014 | Industrie

SsangYong anunţă o creştere a vânzărilor de 7% în prima jumătate a anului curent

Coreenii de la SsangYong se bucură de o nouă creştere a vânzărilor după ce au reuşit să fie pe un trend ascendent în 2013. În prima jumătate a anului curent, SsangYong a vândut cu 7% mai multe maşini faţă de primele şase luni ale anului trecut.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Noutăţile din Coreea de Sud vin de la Kia, Hyundai şi SsangYong

Industria auto din Coreea de Sud a fost reprezentată la Geneva de trei nume care au deja rezonanţă în România: Hyundai, Kia şi SsangYong. Premierele lor mondiale sunt reprezentate de un vehicul electric de serie şi de două concepte futuriste.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Ssangyong XLV Concept ne arată direcţia de design pentru marca coreeană

Ssangyong prezintă la Geneva un SUV concept cu şapte locuri numit XLV. Conceptul ne arată noul limbaj de design al constructorului corean şi anunţă un viitor model de serie.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Industrie

Ssangyong va inaugura un centru de testare şi dezvoltare în Europa

SsangYong va inaugura în 2014 un centru de testare şi dezvoltare în Regatul Unit. Este primul centru de acest gen pentru marca deţinută de Mahindra & Mahindra.
Miercuri, 09 Octombrie 2013 | Modele noi

Ssangyong lansează la Geneva un viitor rival pentru Nissan Juke

Ssangyong promite fanilor săi că va oferi un produs competitiv pentru segmentul SUV-urilor mici. El va fi anticipat de un concept prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 11 Iunie 2013 | Intern

Ssangyong are un nou importator în România

Wallis Automotive Europe Ltd. este noul importator exclusiv al mărcii Ssangyong în România. Pentru moment, marca are doi concensionari autorizaţi - Auto Cobălcescu în Bucureşti şi Expocar Trade în Constanţa.
Marti, 26 Martie 2013 | Concepte

Ssangyong LIV-1 - primele imagini oficiale ale SUV-ului concept

Ssangyong a publicat astăzi primele imagini ale noului LIV-1, conceptul pe care îl va expune la finalul acestei săptămâni, cu ocazia Salonului Auto de la Seoul. Conceptul reprezintă un SUV cu 7 locuri, ce ar urma să se poziţioneze între Rexton şi Rodius.
Luni, 18 Martie 2013 | Concepte

Ssangyong LIV-1: primele schiţe ale conceptului care anunţă viitorul Rexton

Ssangyong va expune la Salonul Auto de la Seoul, la sfârşitul acestei luni, conceptul LIV-1, o continuare a SUV-ului expus la geneva în această lună şi o posibilă anticipare a viitorului Rexton.
Vineri, 08 Martie 2013 | Industrie

Şeful SsangYong: "Vom obţine profit în 2015"

Şeful SsangYong a anunţat că anul 2015 va marca atingerea capacităţii maxime de producţie şi va coincide cu momentul în care marca din Coreea de Sud va obţine din nou profit.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru