Geamuri cu funcţii touch: Ssangyong dezvoltă un sistem care va permite deschiderea geamurilor prin atingerea acestora

de Daniel Popescu
Luni, 06.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul sud-coreean Ssangyong a anunţat că va prezenta până la finalul anului un sistem care va permite deschiderea şi închiderea geamurilor prin atingerea acestora.

Constructorii auto mizează din ce în ce mai mult pe tehnologii moderne în dotarea modelelor, iar una dintre următoarele inovaţii va fi un sistem care va permite deschiderea geamurilor prin simpla apăsare a acestora.

O astfel de tehnologie a fost anunţată de Jaguar în cursul anului trecut, fără însă să existe o demonstraţie în acest sens, iar acum sud-coreenii de la SsangYong au dezvăluit ceva asemănător.

Urmareste Automarket
Pentru moment, constructorul nu a publicat niciun fel de imagini despre acest sistem, însă susţine că va fi prezentat oficial până la sfârşitul acestui an.
Potrivit oficialilor companiei, aceasta este doar una dintre tehnologiile la care lucrează Ssangyong în această perioadă.

"Compania va continua să dezvolte produse de generaţie nouă care să respecte cererile clienţilor şi să stabilească noi trenduri prin încurajarea ideilor creative şi a cercetării inovatoare", spune Choi Jong-sik, şeful Ssangyong.

Oficialii mărcii nu au menţionat când va fi disponibilă tehnologia, însă nu este exclus să apară pe unul dintre cele trei modele planificate pentru lansare până în 2020, printre care se numără şi un rival pentru Hyundai Santa Fe.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • Dumitru
    Propunerea pare isteata.
    Nu stiu insa cat este de practica in realitate.

    Sa presupunem ca unul din pasageri e obosit si isi sprijina capul de geamul lateral. Sau un copil vrea sa arate ceva cu degetul si atinge, fara sa vrea, geamul.

    in plus, cat de fiabil poate fi un sistem a carui functionare depinde exclusiv de senzori?
    1 0
  • Naspa... manjesti geamurile cu degetele... bleah... masina de kkt, dotari de kkt...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru