Primele schițe de design ale viitorului SUV SsangYong

de Alexandru Monenciu
Luni, 26.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SsangYong a publicat primele schițe de design ale viitorului său SUV, cunoscut, momentan, sub denumirea X200. Potrivit constructorului asiatic, acesta va avea un sistem de propulsie prietenos cu mediul înconjurător.

Constructorul coreean de automobile plănuiește să lanseze, anul viitor, un SUV electric de dimensiuni medii, care să rivalizeze cu Skoda Enyaq și Volkswagen ID.4. Primele imagini teaser, cu prototipul denumit momentan J100, au fost publicate la mijlocul lunii iunie.

SsangYong nu se oprește, însă, aici. Producătorul asiatic a publicat acum primele schițe de design ale unui alt SUV construit pe baza filozofiei de design "Powered by Toughness". Acesta este cunoscut după numele de cod X200.

Se poate observa designul robust, farurile rotunde, în stilul lui Jeep Wrangler, aripile evazate, geamurile pătrățoase, elementele de protecție metalice și plafonul din material textil, retractabil.

Cu cele două modele care au la bază filozofia "Powered by Toughness", J100 și X200, "SsangYong vrea să își consolideze poziția de brand de SUV-uri care răspunde nevoilor clienților și care va folosi, de asemenea, sisteme de propulsie prietenoase cu mediul înconjurător," se mai arată în comunicatul de presă.

Comentarii (1)

  • Sa lase vrajeala, asta e Toyota FJ Cruiser copiat pe hartie de calc.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru