Feedback

SUV SsangYong

Luni, 11 Mai | Modele noi

SsangYong Tivoli primește o motorizare nouă: 1.2 litri benzină cu trei cilindri și 128 de cai putere

SUV-ul SsangYong Tivoli va fi disponibil cu o motorizare turbo pe benzină de 1.2 litri. Propulsorul pregătit de constructorul asiatic are trei cilindri și dezvoltă 128 CP și 230 Nm.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

SsangYong a prezentat noua generație Korando: design nou, motor pe benzină de 163 CP și un pachet consistent de sisteme de siguranță

SsangYong Korando a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului sud-coreean primește o mulțime de tehnologii de siguranță, un interior cu accesorii moderne și motorizări diesel și benzină.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Informații despre viitoarea generație SsangYong Korando: motor nou de 1.5 litri și intrumentar digital de bord cu diagonala de 9 inch

SsangYong a publicat informații noi referitoare la viitorul Korando. SUV-ul constructorului asiatic va putea fi comandat cu un nou motor pe benzină de 1.5 litri. Totodată, oficialii companiei anunță că în scurt timp, gama Korando va primi și o versiune electrică.
Duminica, 07 Noiembrie 2010 | Modele noi

SsangYong ia cu asalt segmentul SUV-urilor în următorii ani

Sud-coreenii de la SsangYong vor să demonstreze de ce sunt cu adevărat capabili în segmentul SUV-urilor şi plănuiesc ca în următorii trei ani să lanseze două modele noi în această clasă .

Tag-uri similare

SsangYong, Mahindra, SSangYong Rexton, SUV SsangYong, crossover SsangYong, SsangYong Kyron, SsangYong Musso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru