Mahindra

Sambata, 08 August 2020 | Industrie

Grupul Mahindra pregătește investiții la divizia Pininfarina: indienii vor să se extindă pe piața mașinilor electrice din Europa

Indienii de la Mahindra vor anunța în curând un plan de investiții pentru divizia Automobili Pininfarina, prin care vor să devină un jucător-cheie pe piața mașinilor electrice din Europa, potrivit declarațiilor făcute de șeful grupului.
Luni, 15 Iunie 2020 | Industrie

Brandul SsangYong este de vânzare: indienii de la Mahindra caută investitor pentru constructorul sud-coreean

Grupul Mahindra vrea să vândă brandul SsangYong din cauza pierderilor pe care constructorul le înregistrează. Indienii dețin 75% din SsangYong și caută un investitor pentru brandul sud-coreean.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitorul hypercar electric dezvoltat de Automobili Pininfarina: 2.000 de cai putere pentru modelul care debutează în 2020

Automobili Pininfarina a publicat primele schițe cu viitorul hypercar electric. Modelul va fi lansat în 2020 și va avea 2.000 de cai putere și autonomie de până la 500 de kilometri. Croații de la Rimac se vor implica în procesul de dezvoltare.
Sambata, 14 Aprilie 2018 | Modele noi

Automobili Pininfarina pregătește primul său model: hypercar electric cu tehnologie de Formula E și autonomie de 500 de kilometri

Italienii de la Automobili Pininfarina au anunțat că primul model al noului brand va fi un hypercar electric ce va folosi tehnologia din Formula E și va avea o autonomie de până la 500 de kilometri. Noua companie susține că hypercarul va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2 secunde pentru un preț de “doar” 2 milioane de euro.
Luni, 18 Septembrie 2017 | Industrie

Ford și indienii de la Mahindra vor să reînvie alianța: colaborare pentru dezvoltarea de mașini electrice și autonome

Ford și Mahindra au anunțat că vor să încheie o alianță strategică prin care să dezvolte mașini electrice și autonome.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Industrie

Soarta designului italian sfârșește în mâinile indienilor: Pininfarina intră în familia Mahindra, acolo unde există și Ssangyong

Mahindra a anunțat finalizarea discuțiilor cu Pininfarina și declanșarea procesului de achiziție. Indienii vor plăti 168 de milioane de euro pentru compania italiană.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Economic

Indienii aruncă un colac de salvare pentru cel mai bătrân designer italian, Pininfarina

Pininfarina a anunțat că păcălește falimentul. Salvarea designerului care a trasat forme atrăgătoare pentru Ferrari, Maserati sau Rolls Royce vine din India.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | F1 TOP

Formula E 2015-2016: Villeneuve intră în arena competiţiei electrice într-un sezon plin de schimbări

Recrutarea lui Jacques Villeneuve pentru sezonul 2015-2016 reprezintă o lovitură de imagine pentru competiţia de monoposturi electrice Formula E, care permite acum îmbunatăţirea motoarelor şi o putere electrică mai mare în timpul curselor.
Marti, 09 Iunie 2015 | Industrie

Ssangyong își va schimba numele în 2017

Marca Ssangyong va trece printr-un rebranding serios, care va fi finalizat în 2017 prin eliminarea acestui nume din piața auto. Gama Ssangyong va fi vândută, din acel moment, sub altă siglă.
Miercuri, 25 Martie 2015 | Industrie

Indienii de la Mahindra poartă discuţii privind achiziţia Pininfarina

Mahindra&Mahindra, cel mai mare producător de SUV-uri din India, poartă discuţii privind o achiziţie a companiei italiene Pininfarina, titrează cei de la Bloomberg citând surse apropiate problemei.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Industrie

Mahindra ar putea fi noul acţionar majoritar al NEVS, compania care deţine Saab

Potrivit celor de la SaabsUnited, compania indiană Mahindra a semnat un contract prin care se obligă să cumpere pachetul majoritar de acţiuni al NEVS, compania care deţine marca Saab. Vestea nu a fost confirmată oficial de reprezentanţii companiei suedeze.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Industrie

Ssangyong va inaugura un centru de testare şi dezvoltare în Europa

SsangYong va inaugura în 2014 un centru de testare şi dezvoltare în Regatul Unit. Este primul centru de acest gen pentru marca deţinută de Mahindra & Mahindra.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Decembrie 2012 | Tehnologie

Aston Martin ţinteşte folosirea motoarelor Mercedes AMG V12

După ce InvestIndustrial a preluat o parte din acţiunile Aston Martin, britanicii sunt tot mai aproape de un parteneriat cu Mercedes-Benz. Divizia de performanţă AMG a avut în trecut legături strânse cu Ducati, producătorul de motociclete deţinut până anul acesta de acelaşi InvestIndustrial.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Modele noi

Aston Martin e tot mai aproape de un nou proprietar. Ar putea fi Mahindra

Aston martin se pregăteşte să îşi schimbe proprietarul. În prezent, pe masa oficialilor există două oferte, una din partea Mahindra şi una din partea Invest Industrial.
Duminica, 11 Noiembrie 2012 | Autoipoteze

Aston Martin, scos la vânzare?

Marca britanică Aston Martin își caută un nou proprietar, spun mai multe surse din industria auto. Aston Martin se află în proprietatea unui consorțiu din Kuwait, dar se pare că este de vânzare.
Luni, 30 Iulie 2012 | Modele noi

Mahindra Verito - facelift pentru Logan-ul indian

Mahindra a pregătit un facelift pentru Verito, versiunea indiană a lui Dacia Logan. Modelul a primit lumini LED, o grilă nouă şi un interior cu materiale superioare.
Marti, 14 Februarie 2012 | Economic

Ducati este de vânzare. Mercedes şi VW sunt printre posibilii cumpărători

Producătorul de motociclete Ducati este scos la vânzare de fondul de investiţii Investindustrial Holdings. Mercedes, Volkswagen şi Mahindra sunt numele care şi-au exprimat interesul pentru preluarea companiei.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Industrie

Indienii de la Mahindra se interesează de soarta Saab

Un consorţiu turc, sprijinit de indienii de la Mahindra, este interesat de achiziţionarea brandului suedez, aflat în faliment. Zvonurile nu au fost momentan confirmate.
Luni, 14 Noiembrie 2011 | Modele noi

Mahindra XUV500 va fi lansat în Europa la Salonul Auto de la Bologna

Constructorul indian Mahindra lansează SUV-ul XUV500 la Salonul Auto de la Bologna. Acesta promite elemente de top în versiunea de bază şi un preţ foarte accesibil.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | General

Renault nu va mai vinde Logan în India din aprilie

Peste trei luni, Renault le va preda indienilor de la Mahindra licenţa pentru Logan, după care modelul va fi comercializat sub altă denumire pe piaţa respectivă.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Nissan, Dacia, GM, Mini, Jaguar, Land Rover, Logan, India
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru