SSangYong Rexton

Luni, 27 Martie 2017 | Modele noi

Ssangyong Rexton reîncărcat: marca sud-coreeană a prezentat astăzi prima imagine cu noua generație a celui mai mare SUV din gamă

Cel mai mare SUV Ssangyong își păstrează numele odată cu apariția noii generații. Aceasta preia elementele de design prezentat de conceptul LIV-2 acum șase luni, la Salonul Auto de la Paris.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Concepte

Ssangyong renaște: conceptul LIV-2 anunță viitoarea generație a SUV-ului Rexton

Prezentarea lui Ssangyong LIV-2 Concept este un moment crucial pentru marca sud-coreeană, care se pregătește să-și parafeze renașterea cu o nouă generație Rexton. Frații mai mici Korando și Tivoli au fost doar începutul unui drum lung spre revenire.
Marti, 26 Martie 2013 | Concepte

Ssangyong LIV-1 - primele imagini oficiale ale SUV-ului concept

Ssangyong a publicat astăzi primele imagini ale noului LIV-1, conceptul pe care îl va expune la finalul acestei săptămâni, cu ocazia Salonului Auto de la Seoul. Conceptul reprezintă un SUV cu 7 locuri, ce ar urma să se poziţioneze între Rexton şi Rodius.
Luni, 18 Martie 2013 | Concepte

Ssangyong LIV-1: primele schiţe ale conceptului care anunţă viitorul Rexton

Ssangyong va expune la Salonul Auto de la Seoul, la sfârşitul acestei luni, conceptul LIV-1, o continuare a SUV-ului expus la geneva în această lună şi o posibilă anticipare a viitorului Rexton.
Luni, 28 Mai 2012 | Modele noi

Ssangyong revine cu faceliftul lui Rexton - imagini şi video

Ssangyong a publicat o serie de imagini şi un film pentru a anunţa faceliftul operat pe Rexton. SUV-ul are acum o faţă nouă şi două motoare diesel asistate de o transmisie Mercedes.
Joi, 10 Mai 2012 | Modele noi

Ssanyong Rexton, noua generaţie: primul teaser

Ssangyong se pregăteşte de un al treilea model în gama modernizată. După Korando şi Actyon Sports, la sfârşitul lunii se lansează în Coreea de Sud noul Rexton.
Duminica, 07 Noiembrie 2010 | Modele noi

SsangYong ia cu asalt segmentul SUV-urilor în următorii ani

Sud-coreenii de la SsangYong vor să demonstreze de ce sunt cu adevărat capabili în segmentul SUV-urilor şi plănuiesc ca în următorii trei ani să lanseze două modele noi în această clasă .
Vineri, 06 August 2010 | Modele noi

OFICIAL: SsangYong Super Rexton, facelift pentru SUV-ul coreean

SsangYong Super Rexton este evoluţia SUV-ului coreean, gata să debuteze pe piaţa europeană la finele acestui an. Faceliftul aduce cu sine o imagine frontală nouă şi un interior îmbunătăţit.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru