Ssangyong revine cu faceliftul lui Rexton - imagini şi video

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 28.05.2012
Ssangyong a publicat o serie de imagini şi un film pentru a anunţa faceliftul operat pe Rexton. SUV-ul are acum o faţă nouă şi două motoare diesel asistate de o transmisie Mercedes.

Esential

202 cai putere va oferi cel mai puternic diesel oferit pe Ssangyong Rexton W.

Proaspăt revenit pe linia de plutire, după câţiva ani de coşmar, SsangYong plusează cu un nou model, lansat momentan doar pe piaţa asiatică. Este vorba despre faceliftul modelului Rexton, SUV vândut destul de bine şi pe piaţa din România.

Coreenii speră să recâştige o parte din clienţii vechi cu un model nou, aliniat la standardele pieţei şi rebotezat Rexton W pentru a putea marca un nou început.

Principalele modificări estetice vizează partea frontală, unde a apărut o grilă nouă cu inserţii cromate, blocuri optice cu lumini LED uşor mai alungite şi un spoiler cu prize de aer mai mari.

Propulsia este asigurată de un motor diesel de 2.0 litri, capabil să livreze 156 de cai putere şi un cuplu motor de 367 Nm. Unitatea este asistată de o transmisie automată de origine Mercedes. Va exista şi o versiune de top, un derivat bi-turbo al propulsorului, capabil să livreze 202 cai putere şi 500 de Nm.

Odată cu reîmprospătarea modelului, Ssangyong introduce şi noi sisteme de siguranţă pe lângă banalele ABS şi ESP: Active Roll Protection (protecţie împotriva răsturnării - ARP), verificarea presiunii în pneuri şi sistemul de avertizare ultrasonic (UWS).

Comentarii (1)

  • Alex Radoi
    Eu zic ca arata decent.
    18 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru