OFICIAL: SsangYong Super Rexton, facelift pentru SUV-ul coreean

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.08.2010
SsangYong Super Rexton este evoluţia SUV-ului coreean, gata să debuteze pe piaţa europeană la finele acestui an. Faceliftul aduce cu sine o imagine frontală nouă şi un interior îmbunătăţit.

Esential

186 de cai putere va dezvolta cea mai puternică versiune diesel a lui Ssang Yong Super Rexton.

SsangYong va oferi primele semne de revenire în această toamnă, odată cu deschiderea porţilor Salonului Auto de la Paris. Constructorul coreean va dezvălui publicului evoluţia modelului Rexton, care vine cu un design revizuit şi cu un interior mult îmbunătăţit.

Faceliftul propune o grilă complet nouă, pe care tronează sigla constructorului coreean, un spoiler uşor modificat şi un nou model de jante. Super Rexton, aşa cum a fost botezat faceliftul, propune însă modificări radicale la nivelul interiorului, unde calitatea materialelor a crescut considerabil, iar insonorizarea habitaclului a fost îmbunătăţită.

Sub capotă se va afla acelaşi turbo diesel de provenienţă Mercedes, cu cinci cilindri şi capacitate de 2.7 litri. Motorul va oferi 165 de cai putere, în cazul versiunii XDi, şi 186 de cai putere, în cazul versiunii XVT, mulţumită turbinei cu geometrie variabilă.

Noul Super Rexton este deja disponibil pe piaţa coreeană, debutul european urmând să fie consemnat abia la sfârşitul acestui an.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • Bogdan Mirică, ce noutati ai mai dai referitor la aceasta companie? Da faliment sau va fii cumparata de cineva?
    3 1
  • apoi ...si asta-i o masina cam....vomitabila.....
    6 2
  • Hunter
    Super Rexton....super prins la usa....asa subtire si ingusta pare masina aia....pfai....aiurea rau de tot.....asa strict vorbind din punct de vedere al design-ului...capacitate off-road.....asteptam test....daca o fi careva interesat sa faca test la asa ceva.
    3 1
  • posesor
    Huntere... nu le prea ai
    Huntere: masina aia arata de 3 lei. Dar este un vis.
    In teren firma asta da clasa limuzinelor de pe piata noastra si nu numai (ma refer la BMW Xx, Qx s.a.)
    Pacat ca nu s-au inteles cu actionarul chinez...
    Pe drumurile romanesti face fata cu super succes, in teren e o nebunie.
    Ti-o spune unu care are 100 si ceva de mii de km la bord cu un SSangYong. In 3 ani.
    2 0
  • posesor2
    habar nu ai dar vad ca ai o parere formata despre o masina pe care nu ai avut macar curiozitatea sa o conduci.brvo esti un mare cunoscator
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru