Ssanyong Rexton, noua generaţie: primul teaser

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.05.2012
Ssangyong se pregăteşte de un al treilea model în gama modernizată. După Korando şi Actyon Sports, la sfârşitul lunii se lansează în Coreea de Sud noul Rexton.

După ce acum doi ani se afla în pragul falimentului şi părea sortită decesului, marca sud-coreeană SsangYong îşi continuă revenirea pe scena auto internaţională. SUV-ul compact Korando, primul exponent al noii generaţii de modele ale brandului asiatic, a deschis calea. A urmat, apoi, noul Actyon Sports, un pick-up care nu aminteşte cu nimic de defunctul model cu acelaşi nume. Ei bine, în 24 mai, la Salonul Auto de la Busan (Coreea de Sud), Ssangyong le va face cunoştinţă fanilor cu al treilea membru al noii familii: noul Rexton.

Noua generaţie a SUV-ului Rexton a fost amânată cu doi ani din cazua problemelor financiare prin care a trecut marca Ssangyong, dar indienii de la Mahindra&Mahindra, noii deţinători ai mărcii, au repus în planuri noul model. Chiar dacă lansarea oficială va avea loc peste două săptămâni, prima imagine-teaser a noului Rexton a fost deja publicată de constructorul sud-coreean astăzi, dezvăluind un design mult mai modern decât cel al modelului pe care îl înlocuieşte. 

Deşi nu există încă informaţii oficiale legate de noul SUV, agenţia Just Auto susţine că acesta va fi produs în India şi Coreea de Sud.

via | Just Auto

Comentarii (3)

  • Zici ca e Opel
    3 15
  • @ Vic
    zici ca e capul tau!
    10 2
  • gabi_o
    zuzu, vezi ca ai facut caimac!
    La prima vedere aduce putin cu Toyota LC!
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru