Schițe cu viitorul SUV SsangYong Torres: versiune pur electrică pentru Europa

de Alexandru Monenciu
Vineri, 20.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul coreean de automobile a publicat o serie de schițe oficiale cu viitorul SUV Torres. În Europa va ajunge, în a doua jumătate din 2023, într-o versiune pur electrică.

În ciuda problemelor cu care se confruntă, coreenii de la SsangYong continuă să își extindă portofoliul de modele. Constructorul asiatic se pregătește să lanseze un nou SUV.

Denumit Torres, acesta va fi poziționat în gamă între Korando și Rexton. Este, dacă vrei, versiunea de serie a conceptului J100, anunțat anul trecut.

Potrivit SsangYong, noul Torres va fi primul model care va respecta noul limbaj de design "Powered by Toughness". În schițele tocmai publicate de companie se poate observa o grilă inspirată de modelele Jeep, scuturi de protecție, anvelope de off-road și faruri LED subțiri.

Precomenzile pentru piața din Coreea de Sud vor fi deschise în luna iunie a acestui an. În Europa, SsangYong Torres va ajunge, în a doua jumătate din 2023, într-o versiune pur electrică.

via SsangYong

Comentarii (2)

  • Ăsta nu este o copie după jeep și Toyota?
    2 1
  • Jeep + Defender = asta. Nu se dezmint.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru