Fotbalistul Ricardo Kaká va conduce un Hyundai Santa Fe

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 09.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fotbalistul brazilian Kaká este unul dintre ambasadorii mărcii Hyundai şi va conduce un Santa Fe cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014.

Hyundai este unul dintre principalii parteneri ai FIFA şi sponsor al Campionatului Mondial de Fotbal ce va avea loc în această vară în Brazilia. Pentru a îşi promova interesul pentru fotbal, Hyundai a oferit un exemplar Santa Fe jucătorului brazilian Ricardo Kaká, membru în naţionala braziliei şi fotbalist al clubului AC Milan. Ricardo Kaká este ambasador de imagine pentru Hyundai alături de alţi doi fotbalişti celebri: spaniolul Iker Casilias şi brazilianul Oscar Emboaba.

Ricardo Kaká este câştigător al titlurilor de "Jucătorul anului FIFA" şi "Balonul de Aur" în 2007. "Sunt încântat că voi conduce Hyundai Santa Fe. Pentru mine este o adevărată plăcere să fac parte din campania iniţiată de către Hyundai, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal şi să împart pasiunea şi entuziasmul pentru fotbal cu iubitorii acestui sport", a declarat Kaká în timpul ceremoniei de primire a automobilului, care a avut loc la Milano, Italia, unde mijlocaşul echipei AC Milan locuieşte împreună cu familia sa. 

Parteneriatul Hyundai - FIFA a demarat în 1999 şi se va desfăşura până în 2022.

Hyundai a susţinut principalele evenimente sportive precum Campionatul Mondial de Fotbal din Coreea şi Japonia 2002, Germania 2006 şi Africa de Sud 2010.

Via Hyundai

Comentarii (2)

  • Kaka nu a fost inclus in lotul pt. CM! Oare cei de la Hyundai n-au aflat asta?
    9 1
  • inexorabil
    Da, aşa este, şi nici Robinho. Kaká şi-a trăit momentele de glorie la Milanul teribil al lui Ancelotti din deceniul trecut, când, împreună cu Gattuso, Ambrosini, Pirlo şi actualul său antrenor, Seedorf, a format poate cea mai tehnică şi combativă linie mediană din fotbalul acestui Mileniu. Dar, în Naţionala auriverde, nu mi s-a părut la fel de debordant...Scolari l-a selecţionat în 2002, a luat titlul mondial, dar l-a folosit foarte puţin. În 2006, a jucat slab, fiind şi el eclipsat de magicianul "Zizou" în acel "sfert" penibil cu Franţa. În 2010, contra Olandei, tot în "sferturi", s-a mişcat bine, dar pe el nu-l caracterizează sclipirile de geniu ale lui Ronaldinho, pe care, apropo, aş vrea să-l mai văd odată la CM, după nedreptatea care i s-a făcut în urmă cu patru ani. Prin urmare, cred că Oscar se va achita de sarcini pe postul lui Kaká, iar dacă va prinde o evoluţie senzaţională, atunci va merita ca HK să-l recompenseze cu o...Kia Optima, care, vorba aceea, "arată într-un mare fel". Însă realistul din mine presimte că ar trebui pregătită o flotă pentru lupii tineri Götze, Reus, Schürrle sau Müller, deoarece, dacă ne-am raporta la indiciile valorice evidente, Mannschaft-ul, ca şi argumentul care pledează în favoara sa, este imbatabil.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru