Galeria Ţiriac Collection va găzdui 200 de automobile clasice începând cu luna mai

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 05.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Galeria Ţiriac Collection, singura expoziţie permanentă de automobile clasice din România, îşi va tripla capacitatea începând cu luna mai. Din primăvară, Ţiriac Collection va expune 200 de automobile.

Galeria Ţiriac Collection a fost deschisă publicului în luna noiembrie a anului 2013. Expoziţia reuneşte, în formula actuală, 70 de exponate din colecţia de automobile clasice şi moderne ale omului de afaceri Ion Ţiriac. Datorită recenzilor excelente primite de galeria Ţiriac Collection, formula de expunere va fi modificată. Începând cu 9 februarie 2015, locaţia din Otopeni va suferi modificări de structură majore pentru a putea primi 200 de exponate. Galeria va fi redeschisă publicului în luna mai. Pe perioada lucrărilor, expoziţia va fi închisă. 

"Încă de la momentul lansării sale, galeria a primit recenzii atât locale, cât și internaționale, de excepție. Colecția privată de autovehicule aparținând domnului Ion Țiriac repezintă un subiect de atracție și de educație în lumea auto. Prin această extindere intenționăm să aducem mai aproape de public o serie extinsă de modele ce au marcat evoluția industriei auto la nivel mondial. Este o galeria unică în lume pentru a cărei componență îi suntem recunoscători domnului Țiriac”, a declarat Teodor Dorcescu, administrator Țiriac Collection.

Urmareste Automarket
Țiriac Collection reunește în prezent 70 de modele de automobile și motociclete, produse începând cu anul 1899.
Vizitatorii pot vizualiza peste 30 de mărci auto și moto renumite, precum Jaguar, Bentley, Jensen, Lancia, Pontiac, Mercedes-Benz, Rolls Royce, Cadillac, Chevrolet, Maserati, Aston Martin, Harley-Davidson și Indian Scout.

După terminarea lucrărilor, galeria Ţiriac Collection îşi va relua programul începând cu a doua jumătate a lunii mai, fiind deschisă publicului de vineri până duminică, în intervalul orar 10-19. Adresa galeriei este Calea Bucureşti nr. 289, Otopeni.

Comentarii (1)

  • Foarte bine!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru