Tiriac Collection

Vineri, 26 Noiembrie | Intern

Țiriac Collection aduce mașinile sale mai aproape de pasionați: periodic, un cub de sticlă va găzdui mașini din colecție

Țiriac Collection va organiza, începând cu luna noiembrie, o expoziție cu mașini clasice în curtea exterioară a galeriei sale. În cadrul unui cub de sticlă, care va putea fi admirat chiar și din șoseaua principală (DN1), vor fi expuse, periodic, mai multe modele istorice și unice din faimoasa colecție de automobile.
Vineri, 24 Septembrie | Intern

Mercedes-AMG GT Black Series, cel mai nou exponat al galeriei Țiriac Collection

Galeria Țiriac Collection va avea de la 1 octombrie un nou exponat. Este vorba despre un Mercedes-AMG GT Black Series care poate fi admirat în avans în cadrul Pop-Up Store-ului Mercedes-Benz organizat (24 - 30 septembrie) în Piața Victoriei din București.
Joi, 09 Septembrie | Intern

Hyundai Ioniq 5 poate fi văzut pentru prima dată în România în acest weekend

În 10 septembrie, noul Hyundai Ioniq 5 debarcă oficial în România. Modelul electric va fi expus în cadrul expoziției auto în aer liber de la galeria Țiriac Collection.
Joi, 02 Septembrie | Intern

Galeria Țiriac Collection s-a îmbogățit cu o nouă mașină specială: Porsche 911 Targa 4S Heritage Design

Omul de afaceri Ion Țiriac a adăugat o nouă mașină rară colecției Țiriac Collection. Este vorba despre un Porsche 911 Targa 4S Heritage Design, un model special replicat în doar 992 de exemplare.
Miercuri, 01 Septembrie | Intern

Țiriac Collection organizează o expoziție auto în aer liber în 10-12 septembrie: accesul este gratuit

Țiriac Collection, galeria privată de autovehicule a lui Ion Țiriac, anunță că va organiza, în weekendul 10-12 septembrie, o expoziție în aer liber compusă din peste 40 de modele care încă nu au fost expuse în cadrul galeriei.
Duminica, 09 Mai | RETRO

Patru mașini clasice din Galeria Țiriac Collection, expuse la Muzeul Satului din București

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la nașterea regelui Mihai I, Muzeul Național al Satului a organizat un eveniment special, în cadrul căruia vor putea fi admirate și patru exemplare exclusiviste ale Galeriei Țiriac Collection.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Intern

Galeria Țiriac Collection s-a îmbogățit cu un exemplar Ferrari Monza SP2: modelul este echipat cu cel mai puternic V12 aspirat natural din istoria companiei

Un exemplar Ferrari Monza SP2 poate fi admirat sub reflectoarele aflate în Galeria Țiriac Collection. Roadster-ul italian este echipat cu cel mai puternic V12 aspirat natural dezvoltat până acum de Ferrari.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Intern

Galeria Țiriac Collection a împlinit 5 ani: aproximativ 80.000 de vizitatori au trecut pragul complexului începând din 2013

Țiriac Collection, prima galerie auto personală din România deschisă publicului, a împlinit 5 ani. În acest moment, peste 170 de vehicule istorice și actuale pot fi admirate în cadrul complexului aflat vizavi de Aeroportul Internațional Henri Coandă.
Miercuri, 08 August 2018 | Intern

Exponate noi în cadrul galeriei Țiriac Collection: fanii Porsche vor putea admira patru exemplare 911 de top

Galeria Țiriac Collection introduce încă patru exemplare Porsche 911. Fanii vor putea admira un 911 GT2 RS, un 911 Exclusive Series, un 911 R și un 911 Carrera 4 GTS. Acesta din urmă îi aparține Simonei Halep.
Joi, 17 Mai 2018 | Intern

Noaptea Muzeelor 2018 la Țiriac Collection: în 19 mai, fanii vor putea vizita galeria în mod gratuit

În 19 mai, în intervalul 17:00-24:00, fanii automobilelor vor putea vizita gratuit Țiriac Collection. Galeria face parte din proiectul Noaptea Muzeelor 2018.
Vineri, 30 Martie 2018 | Intern

Exponate noi în cadrul galeriei Țiriac Collection: pasionații pot admira, printre altele, un Ford GT din 2005 și un Mustang Shelby GT500 din 1969

Exponatele din cadrul galeriei auto Țiriac Collection au forst grupate în funcție de țările de proveniență. În același timp, cei care trec pragul colecției auto vor putea admira o serie de modele noi. Printre acestea se află un Ford GT din 2005, dar și un Ford Mustang Shelby GT500 din 1969.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Intern

Un Mercedes-Maybach S650 Cabriolet poate fi admirat în cadrul galeriei Țiriac Collection: seria limitată la 300 de exemplare integrează un V12 de 630 CP

Începând cu luna ianuarie, cei care trec pragul galeriei Țiriac Collection vor putea admira și un exemplar Mercedes-Maybach S650 Cabriolet. Modelul german este produs într-o ediție limitată la 300 de exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Octombrie 2017 | Intern

Exponatele din cadrul Galeriei Țiriac Collection pot fi admirate virtual: a fost lansată o aplicație dedicată dispozitivelor mobile

Începând de astăzi, mașinile expuse în cadrul Galeriei Țiriac Collection pot fi admirate și în mod virtual, cu ajutorul unei aplicații pentru dispozitive mobile.
Miercuri, 10 Mai 2017 | Intern

Weekend special pentru pasionați: 250 de mașini istorice vin la București și vor putea fi admirate la Țiriac Collection în 12-13 mai

Peste 250 de mașini clasice ale unor mărci precum Porsche, Mercedes, BMW, Alfa Romeo sau Bentley vor avea Bucureștiul ca destinație finală a unui raliu belgian și vor putea fi admirate la Țiriac Collection în perioada 12-13 mai.
Joi, 16 Februarie 2017 | Intern

Oaspete de gală: modelul aniversar Ferrari F40 cu motor de 480 de cai putere a intrat în colecția lui Ion Țiriac

Țiriac Collection, galeria auto personală a omului de afaceri Ion Țiriac, include de astăzi și un exemplar Ferrari F40, model lansat în 1989 pentru a marca 40 de ani de existență a constructorului italian.
Joi, 27 August 2015 | Intern

Galeria Țiriac Collection s-a îmbogățit cu un nou exponat: Porsche 918 Spyder

Galeria Țiriac Collection include începând cu luna august un nou supercar. Cea mai nouă achiziției este un Porsche 918 Hybrid, exemplarul deținut de Ion Țiriac fiind cel cu numărul 378 din producția totală de 918 unități.
Luni, 17 August 2015 | General

Un Rolls-Royce din colecția lui Ion Țiriac a câștigat două premii la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach

Un Rolls-Royce Phantom IV Hooper Sedanca de Ville fabricat în 1952, deținut în prezent de Ion Țiriac, a câștigat două premii în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Marti, 14 Iulie 2015 | Intern

Cea mai veche maşină din România, un Hurtu din 1899, va face demonstraţii la Ţiriac Collection Otopeni

Țiriac Collection va efectua demonstrații publice cu un Hurtu 3 ½, cel mai vechi autovehicul din colecția lui Ion Ţiriac, cu ocazia Zilei Naționale a Franței.
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | Intern

Galeria Ţiriac Collection se redeschide pentru public cu o suprafaţă dublă de expunere şi primul LaFerrari din România

Începând cu 30 aprilie, galeria Ţiriac Collection se redeschide, publicul putând vizita acum versiunea lărgită în care sunt expuse 160 de automobile clasice.
Joi, 05 Februarie 2015 | Intern

Galeria Ţiriac Collection va găzdui 200 de automobile clasice începând cu luna mai

Galeria Ţiriac Collection, singura expoziţie permanentă de automobile clasice din România, îşi va tripla capacitatea începând cu luna mai. Din primăvară, Ţiriac Collection va expune 200 de automobile.

Tag-uri similare

Tiriac Collection, Ion Tiriac, muzeu, Otopeni, clectie personala Tiriac, colectie masini clasice Tiriac, galerie auto tiriac, tiriac auto otopeni
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru