Țiriac Collection organizează o expoziție auto în aer liber în 10-12 septembrie: accesul este gratuit

de Paul Cosma
Miercuri, 01.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Țiriac Collection, galeria privată de autovehicule a lui Ion Țiriac, anunță că va organiza, în weekendul 10-12 septembrie, o expoziție în aer liber compusă din peste 40 de modele care încă nu au fost expuse în cadrul galeriei.

Pasionații de automobile din România au ocazia să vadă pe viu o serie de modele reprezentative pentru mărci precum Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lincoln, Mercedes-Benz si Rolls-Royce, produse pe parcursul ultimului secol și încă neafișate în cadrul galeriei Țiriac Collection. 

Galeria deținută de Ion Țiriac va organiza o expoziție în aer liber, cu acces gratuit, între 10 și 12 septembrie, iar participanții vor putea admira câteva zeci de mașini clasice. 

Evenimentul va fi deschis publicului de vineri 10 septembrie, până duminică 12 septembrie, în intervalul orar 10:00-19:00, în curtea galeriei Țiriac Collection, localizată în Otopeni, pe Calea Bucureștilor, nr. 289.

Evenimentul va reprezenta o oportunitate pentru pasionații domeniului auto de a admira mașinile selectate într-o zonă extinsă, de a se bucura de vizibilitatea tuturor detaliilor și unghiurilor exterioare ale autovehiculelor prezentate și de a accesa informații despre istoricul acestor modele în română și engleză.

Totodată, expoziția va integra două vehicule complet restaurate local și va prezenta informații din procesul de restaurare derulat de echipa Țiriac Collection.

Comentarii (3)

  • bravos
    Nea Nelu nu intelege de ce nu are vizitatori. cum de ce? pentru ca multi dintre noi avem si conducem zilnic masini de colectie.
    13 3
  • Gratis doar pentru Martorii Covrig de Doza a Saptea sau primesc si nevaccinati?
    10 2
  • petrush
    am vazut pe net. poate sunt masinile tineretii lui. dar cred totusi ca cineva il indeamna sa cumpere anumite modele, numai pentru ca sunt scumpe. sapte mercedesuri pullman???
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru