Galeria tiriac collection

Vineri, 22 Septembrie 2023 | Intern

70 de mașini din Galeria Țiriac Collection vor putea fi admirate gratuit în weekend

Galeria Țiriac Collection va organiza o expoziție în aer liber, cu acces gratuit, în weekendul 23-24 septembrie. Vor fi expuse mașini celebre și câteva premiere absolute.
Sambata, 14 Ianuarie 2023 | Intern

Galeria Țiriac Collection s-a îmbogățit cu două exemplare clasice Mercedes-Benz 600

Galeria Țiriac Collection tocmai a adăugat în colecția sa două exemplare clasice ale celebrului model de lux Mercedes-Benz 600. Unul dintre acestea este o limuzină Pullman fabricată în 1969. Cele două mașini vor putea fi admirate de vizitatori în acest weekend.
Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Intern

Țiriac Collection organizează o expoziție în aer liber, în perioada 22-23 octombrie. Accesul este gratuit

Galeria Țiriac Collection organizează o expoziție în aer liber, în weekend-ul 22-23 octombrie. Un astfel de eveniment este organizat pentru al doilea an consecutiv, iar accesul este gratuit.
Luni, 22 August 2022 | Intern

Piero Ferrari, fiul celebrului Enzo Ferrari, a vizitat Galeria Țiriac Collection

Piero Ferrari, fiul fondatorului Enzo Ferrari, a venit în România pentru a vizita Galeria Țiriac Collection, cea mai mare colecție privată de automobile din țară.
Vineri, 24 Iunie 2022 | Intern

Și cei mici iubesc mașinile. Peste 30.000 de copii au vizitat gratuit galeria Țiriac Collection

Galeria Țiriac Collection a primit, din 2016 până în prezent, peste 30.000 de copii pentru a admira cea mai mare colecție privată de mașini din România. Proiectul educațional le oferă preșcolarilor, elevilor și studenților oportunitatea de a vedea în persoană o serie de automobile exotice și de lux din trecut și din prezent.
Vineri, 13 Mai 2022 | General

Galeria Țiriac Collection își deschide porțile în acest weekend cu ocazia evenimentului, Noaptea Muzeelor

Galeria Țiriac Collection va participa, la sfârșit de săptămână, la noua ediție Noaptea Muzeelor din acest an. Intrarea în galerie va fi gratuită, iar în ziua de duminică, vizitatorii vor avea ocazia să participe la ședințe foto speciale cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Intern

Noul Ford Mustang Mach 1 a intrat în garajul Țiriac Collection. Modelul, expus alături de un Mustang Mach 1 din 1969

Galeria Țiriac Collection a primit un nou membru de colecție, sub forma unui Ford Mustang Mach 1 din 2022. Modelul va fi expus alături de un exemplar cu același nume construit în 1969. Cele două modele vor putea fi admirate în acest weekend.
Miercuri, 01 Septembrie 2021 | Intern

Țiriac Collection organizează o expoziție auto în aer liber în 10-12 septembrie: accesul este gratuit

Țiriac Collection, galeria privată de autovehicule a lui Ion Țiriac, anunță că va organiza, în weekendul 10-12 septembrie, o expoziție în aer liber compusă din peste 40 de modele care încă nu au fost expuse în cadrul galeriei.
Duminica, 09 Mai 2021 | RETRO

Patru mașini clasice din Galeria Țiriac Collection, expuse la Muzeul Satului din București

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la nașterea regelui Mihai I, Muzeul Național al Satului a organizat un eveniment special, în cadrul căruia vor putea fi admirate și patru exemplare exclusiviste ale Galeriei Țiriac Collection.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Intern

Galeria Țiriac Collection s-a îmbogățit cu un exemplar Ferrari Monza SP2: modelul este echipat cu cel mai puternic V12 aspirat natural din istoria companiei

Un exemplar Ferrari Monza SP2 poate fi admirat sub reflectoarele aflate în Galeria Țiriac Collection. Roadster-ul italian este echipat cu cel mai puternic V12 aspirat natural dezvoltat până acum de Ferrari.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Intern

Galeria Țiriac Collection a împlinit 5 ani: aproximativ 80.000 de vizitatori au trecut pragul complexului începând din 2013

Țiriac Collection, prima galerie auto personală din România deschisă publicului, a împlinit 5 ani. În acest moment, peste 170 de vehicule istorice și actuale pot fi admirate în cadrul complexului aflat vizavi de Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Tag-uri similare

Tiriac Collection, galeria tiriac collection, Colectie Auto, galerie auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru