Țiriac Collection organizează o expoziție în aer liber, în perioada 22-23 octombrie. Accesul este gratuit

de Tiberiu Safta
Miercuri, 12.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Galeria Țiriac Collection organizează o expoziție în aer liber, în weekend-ul 22-23 octombrie. Un astfel de eveniment este organizat pentru al doilea an consecutiv, iar accesul este gratuit.

Galeria Țiriac Collection, cea mai mare colecție privată de mașini din România, organizează, pentru al doilea an la rând, o expoziție în aer liber. În cadrul acestui eveniment vor fi expuse nu mai puțin de 40 de modele care aparțin galeriei.

Printre mărcile celebre din lumea auto care vor putea fi admirate de către vizitatori, amintim de: Alfa Romeo, Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lamborghini, Lincoln, Mercedes-Benz și Packard. În cadrul expoziției vor mai fi expuse două modele restaurate recent și un model care se află în proces de restaurare.

Cele două exponate restaurate sunt un Bentley S-Series Saloon din 1955 și un Alfa Romeo 2600 Touring din 1963. Mașina în curs de restaurare este un model Hispano Suiza fabricat în 1935.

Pe lângă mașini de epocă, vor fi expuse și cele mai noi modele ale mărcilor din portofoliu, precum: Mercedes-Benz EQE, Mercedes-Benz GLC, Hyundai Kona Electric, Mitsubishi Eclipse Cross, Range Rover, Land Rover Defender și Ford Mustang.

Tot aici va putea fi văzută și o noutate absolută pentru Galeria Țiriac Collection.

Este vorba despre un exemplar Mercedes-Maybach GLS 600 4Matic, un model produs în doar 100 de exemplare.

Expoziția în aer liber va avea loc în weekend-ul 22-23 octombrie, în curtea galeriei Țiriac Collection din Otopeni, Calea Bucureștilor nr. 289. Expoziția va fi deschisă între orele 10:00 și 18:00, iar accesul va fi gratuit.

via Țiriac Collection

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru