70 de mașini din Galeria Țiriac Collection vor putea fi admirate gratuit în weekend

de Bogdan Mirică
Vineri, 22.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Galeria Țiriac Collection va organiza o expoziție în aer liber, cu acces gratuit, în weekendul 23-24 septembrie. Vor fi expuse mașini celebre și câteva premiere absolute.

Un proverb din bătrâni spune că „Toamna se numără bobocii”. În cazul nostru, toamna se numără mașinile clasice din cadrul celei mai mari galerii de automobile din sud-estul Europei. Și nu sunt puține, pentru că Țiriac Collection pregătește o nouă expoziție în aer liber, cu acces gratuit. Ea se va desfășura în weekendul 23-24 septembrie și le va oferi vizitatorilor acces la 70 de automobile rare, aflate în colecția lui Ion Țiriac.

Zeci de modele reprezentative pentru mărcile Aston Martin, Auburn, Bentley, Cadillac, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Lincoln, Mercedes-Benz, Maybach, Porsche sau Rolls-Royce vor fi expuse pe parcursul celor două zile. Va exista și o premieră. Este vorba despre modelul Ferrari 400GT din anul 1978, exemplar complet restaurat de echipa Țiriac Collection și prezentat în premieră, în cadrul expoziției în aer liber.

Seria de modele expuse va fi completată de o gamă excepțională de unități complet restaurate local, precum un model Mercedes-Benz 230 din anul 1938, un Bentley S-Series Sallon din 1955, Bentley Derby ce marchează anul 1937, Cadillac 75 Limousine din 1951 care a aparținut Evitei Peron și un Land Rover din 1974.

Pe lângă acestea, vor mai fi prezentate publicului și modele aflate în curs de restaurare: Lancia Astura din anul 1939, Fiat Dino din 1972 și Ferrari 365 GT4 din 1973.

În paralel, galeria va fi deschisă în interior sâmbătă și duminică, în intervalul orar obișnuit 10.00-19.00.

Cei care aleg să viziteze galeria la interior, achiziționând un bilet de acces, vor putea admira alte peste 170 de unități.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru